Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar menu paylasiyorumm
Sabah
1 yumurta ile yapilmis menemen
3 zeytin
4 findij
2 dilim ekmek
1 t k recel
Ara
Yesil cay
Tarcincayi
Oglen
6 yk makarna yagsiz
1 kase yogurt
Ara
4 cizi
Yarim seftali
1 erik
Aksam
1 kepce kurufasulye
1 yk pilav
2.5 lt su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar bu sabah evime geldim,hiç özlememişim ya,eşimle topla yıka sil süpür as derken şimdi oturdum,duşumuzu aldık kızımla test çözüyoruz,çok şişim bide regli olcam tartı feci bi rakam gösterdi şoklardayım sabaha normale dönerim inş ya,yarın işlerimi yoluna sokup gelirim görüşürüZ

İyi geceler kizlar
Herkes evine donuyor yavas yavas burasi da duzene girer
Kubosum menunde gozume batan bikac sey oldu ama ne bilmiyorum sanki fazla gibi ama simdi ben kendi yedikleri i dusununce sana bisey diyemem ins canim musait olursak goruselim..
Biz iyiyiz kizlar oglusum iyice alisti tek eksigim esim onun haricinde keyfim yerinde geziyoruz ark larimi goruyorum ozlem gidermeye calisiyorum.. sisligim indi colk sukur ama tarti hala 62 gosteriyo anlamadim ben bu isi tekrar gorusmek uzere hoscakalin...

Mevcanım hoşgeldin evine. Gezmek güzel de sonrası zor geliyor insana.
Ben de az önce geldim. Kuzum annemde kaldı. Eve gelmeden önce kipadan büyük dekoratif kutular aldım. Dolaplarım da çok güzel olmuş. Temizlendi de bugün. Bir heves var içimde hemen yerleştireyim istiyorum. Yerleşince foto atarım size.
Yarın psikolog randevum var.
Eşimle çocuk işini konuştuk. Önce doktora gideceğim. Doktorun önerisine göre bir karara varacağız. Ama çok da korkuyorum.
Hellp sendromundan anne ölüm oranı %50. Bu ihtimali düşününce bile çocuk istediğim için kendimden hem utanıyorum hem de kızıyorum. Bana birşey olursa oğlum annesiz kalacak. Allah korusun. Ama ya herşey yolunda giderse bir kardeşi olacak.
Bu hayatta herkesin bir imtihanı var. Benim imtihanım da bu zor karar galiba.
Yine başınızı şilirdim. Kusura bakmayın
Yarın sabah tartılıp diyete dört elle sarılacağım.
Iyi geceler kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar....Hafif göz agrısıyla uyandım.Sade 1 kaşık nescafe içtim.Ama hap içmek için çeyrek tost söyledim şimdi.Ofisi sildim toz aldım yeni oturuyorum.Eşime dün face açtırdım.Heyyy kızlar siz nelere kadirsinizSayenizde kaç senedir bilmedigimiz sanal alemlere girdikBugün dikkat etmeye başlıyorum.Çünkü dün kabinlerde sinir ve ter döktüm ve bişi yakıştıramayıp almadım.Ogluşa bişiler aldım.H.sonum c.tesi temizlik pazar keyif dinlenme gezme ogluşumla güzel geçti.Bugün ugur koşarın ilk kitabını okumaya başlıyorum.Eee ben sizin için face açarken siz instgram açmazsanız ayıp olur dimi amaBirazdan ilk kez face girip bakıcam.Özelden isimleri alayım lütfenGeçmişe bakıp geliyorum.Bu arada 88 li arkadaşımla özelden güzel şeyler yazışıyoruz.Hayırlara çıksın inş.

Gunaaaydiiin
Ebru h.sonu guzel gecmis face acmana sevindim bende takma isimle aciyim ya wonra eklerim seni de 88 li kimmis kiiiz ;-) bende 88 liyim de gozun niye qgriyo canim benim dikkat et kendine..
Papatyam hosgelmis evine, oooh dolap yapilmis temizlenmis sende yerlestirir duzenlersin bizede resimlerini atarsin eminim cok guzel olmustur.. bugunku randevunu merak ediyorum simdiden
Hikos kubos mev nel nasilsiniz kizlar opuyorum hepinizi

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Ebrucum vayyyy Face mi var artık. Benim ismimi biliyorsun zaten. Ekle de bak fotolarıma. Yorumlarını dört gözle bekliyorum.
88 li nasıl. Ben onu hep merak ediyordum. Neden gelmiyor aramıza. Selamlarımı ilet lütfen.
Bu sabah tartıldım kızlar. 64.1 çıktım. En son geçen hafta Pazartesi tartılmıştım. 64.3 idim. Bu Bayram haftasında 200 gram gitmiş.
Bugün yeniden pür dikkat başladım. Kızlar. Spora da başlayacağım.
Oğlum annem de kaldı. Şimdiden özledim. Rabbim yokluklarını göstermesin.
Bugün evde temizlik var işe gitmeyeceğim. Yarın öğleden sonra toplantı varmış. Ona giderim bi aksilik olmaZsa

Hadi ben çalışmaya başlayayım artık

Ebrucum çok geçmiş olsun bu arada. Unutmuşum yazmayı.

günaydınnn

epruuuu face açtın demek,ekle hemen bizi özelden yazalım adımızı fiziğime acil yorum bekliyorum

sabah 65 kilo geldim geri ödem+ regl sanıyorum normal tatile giderken 61 kiloydum

herkes tek tek dönüyor oh ne güzel

bende bugün başladım dikkat etmeye yürüyüşe tam gaz devam edicem,tatilden gelen arkadaşlarım çok güzel hediyeler getirmiş bana çok mutlu oldum

kubram menün gözümü yordu,gerçi benim dün yediklerimi okusan

papatyam doktora git bakalım o ne diyecek ama % 50 şans kulağa sıkıntı gibi geldi,sanırım ben yapmazdım ya

Herkes burda ne güzel

Papatyam:Sağol canım neden agrıyor bilmiyorumBebek konusunda hayırlısı ne ise o olsun diye dua edicem.Psikolaga eşimde bende hala gidicez bakalımKıs ne operasyonu kesip bişmişsiniz benilipostar aletlerle inceltiyor netten bakın önce ve sonra diye.Yarın kartı ödeyince gdicem eşim pek razı degil inanmıyor ama benim içimde bir umut varYada kendim için bişi yapmak mutlu ediyor ama cidden bir işe yaraaz derimi toparlayamazsa çok üzülürüm

Mevvvv:Tatil bitmiş ev işleri yapılmış tempo tempo tempooooooooooooÖnerdigin yerler vs bekliyorum

Btlkbra:Kızçen çok tatlı ve ama o suratını ekşitmesinden sinirli sanırımBenimkide inatTatil güzel geçmiş ve mevlanaya gitmişsiniz.Annemin memeleketine yakın oldugu için 13-14 yaşlarımda gitmiştim.Eşim çok istiyor inş. bir gün onunlada giderim.Menün ilk başlangıç için iyi.

Lajoba:Tadını çıkar canım.Sağol agırı kesici içtim bakalım.Arkadaşlar annen ohh keyif

Hkmet:İltifatlar alınmışHakettin tabisiii

Özgem.Annesinden çekiniyor sanki çocugu koparmış gibi olucakmış gibi geliyor ona.Kasımda borcumuz bitiyor o da bir etken.Sabah konuştuk %80 işledim beynine

Gunayfin kizlar bende burdayim 😊

Günaydın Kızlar Nasılsınız?

uzun zamandır gelemiyordum. herkes iyyidir inşallah. geçmiş bayramınız mübarek olsun.

okadar büyük sıkıntılar atlattım ki anlatamam. bunalımdayım bu sıralar. yaşamaktan ne olursa olsun zevk almaya çalışan ben. artık herşey anlamsız geliyor. bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.

hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

Citirlatim sabah kizim 7 de uyandi gozumu acamiyodum resmen bide ustune sislik var gozlerimi gorseniz ari sokmus gibi ne zaman kendi halime donucem acaba cok merakediyorum bugun anneme gidicem kiz uyansin ins abartmam orda yaa 😑
Ebrumm tatil guzel gecti sukur mevlanaya ben ilk defa gittim ama hayran kaldim ins bidaha gitmek nasip olur kizim huysuzdur canim istedigi bisey olmasin hemen yuzunu eksitiyo ama bnde her dedigini yapmiyorum o yuzden oluyo 😊
Mevcanim menum hakkinda soledigin dogru canim ama ilk gun anca toparladim
lajoba daha yesen midem kabuletcek inan yaa nasil genislediyse 😕😕

kızlar az önce kurumdan aradılar,kağıtlar ulaşmış,posta yolu ile tebligat gelicekmiş eve,20 gün içerisinde iş başıyım inş.

şimdi benim burda nickimle ilgili bir sıkıntım vardı,değiştirmeyi düşündüm ama eski konular halen çıkıyor diye caydım

şimdi yeni bi iş hemde devlette,evde nette yok,ortam nasıl olur ordan internete girilirmi bilmiyorum

o yüzden kazene msj atıp üyeliğimi kapattırıcam,belki ilerde yeni nick alır dönerim bilmiyorum

ama sizden kopmak istemiyorum,çoğunuz facede eklisiniz bende,epruya adımı yazıp yolladım oda ekler,facesi olmayan kızlar whatsaap kullanıyorsa numara yazarlarsada sevinirim.

bu kararım şaşırmış olabilirsiniz ama uzun zamandır aklımdaydı,bugün burdayım,face ve whatsaap işini halleddip yarın kazene msj atıcam

Mevcanım hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni işinde çok mutlu olursun.
Bizden ayrılmanı tabi ki istemeyiz. Ama senin için iyi olan neyse onu yap bitanem.
Ben de biraz temizlik yaptım. Şimdi dışarı çıkıyorum. Kaşları aldırıp oradan pdikoloğa gideceğim. Sonra da pazara uğrayıp eve bir kaç şey alıcam. Malum günlerdir evde değildim. Yiyecek hiçbirşey yok. Akşama da dondurucudan balık çıkardım.
Hikmet'im sen ne olmuşsun öyle ya. Maşallah. Kilo vermeye başlamadan önceki halinin fotosu var mı hiç. Ekler misin varsa.
Hadi kızlar ben kaçar.
Görüşürüz.

Mew keske kapatmasan yaa, neyse faceden yazisiriz. İns geri gelirsin.

Ceren nerdesinnn.. Mrk ettik seni.. Anlatmak istersen dinleriz. İsine de baslicaksin ohh miss

Kubos annene gdiceksin demek.. Anneye gidip de ac döneni duymadim ben walla.. Kizcen nasil? Şişligi de kafana tkma gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…