- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.901
Tamam canım eklersin beniGunaaaydiiin
Ebru h.sonu guzel gecmis face acmana sevindim bende takma isimle aciyim ya wonra eklerim seni de88 li kimmis kiiiz ;-) bende 88 liyim de gozun niye qgriyo canim benim dikkat et kendine..
Papatyam hosgelmis evine, oooh dolap yapilmis temizlenmis sende yerlestirir duzenlersin bizede resimlerini atarsin eminim cok guzel olmustur.. bugunku randevunu merak ediyorum simdiden
Hikos kubos mev nel nasilsiniz kizlar opuyorum hepinizi
Baktım bazılarına canım.Valla face bir dert göz yoruyorGünaydın kızlar
Ebrucum vayyyy Face mi var artık. Benim ismimi biliyorsun zaten. Ekle de bak fotolarıma. Yorumlarını dört gözle bekliyorum.
88 li nasıl. Ben onu hep merak ediyordum. Neden gelmiyor aramıza. Selamlarımı ilet lütfen.
Bu sabah tartıldım kızlar. 64.1 çıktım. En son geçen hafta Pazartesi tartılmıştım. 64.3 idim. Bu Bayram haftasında 200 gram gitmiş.
Bugün yeniden pür dikkat başladım. Kızlar. Spora da başlayacağım.
Oğlum annem de kaldı. Şimdiden özledim. Rabbim yokluklarını göstermesin.
Bugün evde temizlik var işe gitmeyeceğim. Yarın öğleden sonra toplantı varmış. Ona giderim bi aksilik olmaZsa
Hadi ben çalışmaya başlayayım artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.Neler yaşadgını bilmiyorum ama inan hepimiz bişyeler bazı sıkıntılar yaşıyourz.Ben hala ananemin ölümünden sonra annemi eşimi toplamaktan kendimi unuttum ve bend de patlayacak birgün diye korkuyorumGünaydın Kızlar Nasılsınız?
uzun zamandır gelemiyordum. herkes iyyidir inşallah. geçmiş bayramınız mübarek olsun.
okadar büyük sıkıntılar atlattım ki anlatamam. bunalımdayım bu sıralar. yaşamaktan ne olursa olsun zevk almaya çalışan ben. artık herşey anlamsız geliyor. bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.
hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Kıyamam o uyuyunca yat uyu sende canım.Nedir böyle hepinizde şişkinlik hani yeşilçay maydonuz syu tabi şişersinizCitirlatim sabah kizim 7 de uyandi gozumu acamiyodum resmen bide ustune sislik var gozlerimi gorseniz ari sokmus gibi ne zaman kendi halime donucem acaba cok merakediyorum bugun anneme gidicem kiz uyansin ins abartmam orda yaa 😑
Ebrumm tatil guzel gecti sukur mevlanaya ben ilk defa gittim ama hayran kaldim ins bidaha gitmek nasip olur kizim huysuzdur canim istedigi bisey olmasin hemen yuzunu eksitiyo ama bnde her dedigini yapmiyorum o yuzden oluyo 😊
Mevcanim menum hakkinda soledigin dogru canim ama ilk gun anca toparladim
lajoba daha yesen midem kabuletcek inan yaa nasil genislediyse 😕😕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar az önce kurumdan aradılar,kağıtlar ulaşmış,posta yolu ile tebligat gelicekmiş eve,20 gün içerisinde iş başıyım inş.
şimdi benim burda nickimle ilgili bir sıkıntım vardı,değiştirmeyi düşündüm ama eski konular halen çıkıyor diye caydım
şimdi yeni bi iş hemde devlette,evde nette yok,ortam nasıl olur ordan internete girilirmi bilmiyorum
o yüzden kazene msj atıp üyeliğimi kapattırıcam,belki ilerde yeni nick alır dönerim bilmiyorum
ama sizden kopmak istemiyorum,çoğunuz facede eklisiniz bende,epruya adımı yazıp yolladım oda ekler,facesi olmayan kızlar whatsaap kullanıyorsa numara yazarlarsada sevinirim.
bu kararım şaşırmış olabilirsiniz ama uzun zamandır aklımdaydı,bugün burdayım,face ve whatsaap işini halleddip yarın kazene msj atıcam