Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tamam canım eklersin beni88 li bi ara aramızda olup erken giden bir arkadaşımızHap içtim geçti gözüm çok şükür.
Baktım bazılarına canım.Valla face bir dert göz yoruyorÖnceleri baya üst kısım (benim gibi)genişmiş.Ama burayla beraber inceldigin çok belli.Ama şu yolculukta biraz şişkinlik var gibime geldi.Kol çalışalım senle ne dersin:13:Ve bazı arkadaşça fikirlerim:düz saç sana çok yakışıyor!Renk olarak kırmızı bordo senin rengin!Ve saç rengi hani kızılımsı turuncumsu ya işte instgramdaki gözlüklü küçük fotondaki renk çok güzel
Hikom sen her yerinden verdin bence yagları bravo sana arkadaşım ya
Sağol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.Neler yaşadgını bilmiyorum ama inan hepimiz bişyeler bazı sıkıntılar yaşıyourz.Ben hala ananemin ölümünden sonra annemi eşimi toplamaktan kendimi unuttum ve bend de patlayacak birgün diye korkuyorumİnş huzur dolar evin ve hepimizin evleri....
Kıyamam o uyuyunca yat uyu sende canım.Nedir böyle hepinizde şişkinlik hani yeşilçay maydonuz syu tabi şişersiniz

Çok şaşırdım ve çok üzüldüm.Face vs boş buranın dostlugu görmeden dokunmadan ırk mezhep din kapalı açık vs...farketmeden sevgiyle dostça yaklaşmakHayırlısı böyle ise senin için napalım katlanırız

Hikmet'im süpesin süper. Resmen evrim geçirmişsin. Hedefe kaç kilo kaldı canım. Tebrik ediyorum seni.
Lajoba çok teşekkür ederim bir yerleşeyim atarım foto.
Randevum iyi geçti. Kendimde değişimi hissedebiliyorum. Eskisi gibi sinirli değilim. Daha sakinim. Öfkemi kontrol edebiliyorum. Oğluma bağırmıyorum artık.
Stresli değilim. Ve eskiden olduğu kadar kafaya takmıyorum bazı şeyleri. Düşüne düşüne kendime herşeyi zehir ediyor mışım meğer.
Haftaya tekrar gel dedi. Henüz bir tatil planımız yok. Duruma göre en kısa zamanda yeniden gideceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ebru canim tesekkur ederimmm .. Her yerden gitti de ynede memnun ddgilimmm halimden..
Facei de ablaminkine giriorum ben. Aysegl ogut ablamn facei. Eklersen kabul ederim..

Papatyaaa cooook tesekkurlerrr...
Hedefim 67.5 amaa heran 65 e inebilirimm
Hafta sonu evime gecimde duzenimi kurim. Spor ve diyete baslicaaam ..
Tatili de okul baslamadan dinlenmek icin gidin bence.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Menümü göstereyim size hemen
Sabah 09:30 kahvaltı

12:00 ara

14:00 çok açıktım yarısınıyedim

16:00 ara bir şeftali

Akşam yemeği balığın bir parçasını yedim. Salatanın yarısını 18:00 de

Şu anda da eşimle bir bara geldik. Azıcık patlamış Mısır yiyorm içtiğim şeyim yanında.
Umarım bir tatil ayarlayabiliriz Hikmet'im.
Sen süper olmuşsun.
Umutluyum yarın sabah 63 lü birşey çıkacağım
Öpüyorum sizi

İyi geceler kizlar
Ohh sohbetler edilmis icim acildi sayfayi gorunce
Hikmetcim super gorunuyorsun hele oncesi sonrasi diye bakinca harikasin inan bana ins yeni hedefine de ulasacaksin
Ceren bize anlatabilirsin canim sorunlar anlattikca azaliyor..
Ebrum ins su yaptiracagin sey ise yarar da kurtulursun gobusunden.. ayy bana da lazim valla sinir oluyorum yumos yumos gobusum oldu, nasil kurtulacagiz bunlardan?
Mevim evine geldin ya artik sana durmak yok spor da yaparsin temizlikde diyette yeni isyerinde ins sorun yasamazsin netten dolayi.. bizi birakmaaa
Kubos bi kac gune gecer canim sisligin ama cok fena oluyor bilirim bende geldigimde fna sistim karnim falan kocaman olmustu bayramda giydigim elbiseyle daha da ortaya cikmisti igyyy :-( diyet baslar kilolar kaldigi yerden gider ins

Biraz kilo qldim gibi kizlar ya burda porsiyon ayarlayamiyorum, yeme duzenim tamamen bozuldu.. nasil gidene kadar kilo koruyacagim hic bilmiyorum.. gezmelerde olunca kimseye hayir diyemiyorum yedikce yiyorum verdigim kilolari almadan donmk istiyooommm ben yaaa zaten zor bela kurtuldum onca kilodan.. :-(

Lajobam ben de aldım vericim inşallah. Dert etme kendine yazları hep böyle oluyor. Zamanla toparlayacağız. Ben geçen sene ( gittiğim tatillerden sonra bkz. Face) 67.2 kilo olarak dönmüştüm
Bugün eşimle bara gittik şimdi de çorbacıdqyız
Benim bugün pür dikkat etmem yalan oldu. O menüye bir de çorba ekleyin.
Ama iyi oldu. Eşimle uzun zamandır başbaşa vakit geçirmiyorduk.
Iyi geceler kızlar

Gunaydin kizlar..
Şuan oglum yataginin icinde beni al diye mizmizlaniyor. Size bakim dedim ilk. Cunku oglum uyanikken ondan baska biseye odaklanamiyorum. Cok tehlikeli olmaya basladi. Eline ne gecse balkondan asagiya atiyor.
Durmuo kactim ben.

İltifatlar icin tesekkurler kizlar.
Papatya menun guselmis. İns corbanin ynnda ekmek yememişsindir.

Kozlar merhaba topigi görünce bende dahil olayim dedim.bende citir anneyim diyemicem citir olucam inşallah.
4 aylik bir oglusum var emziriyorum bu sebeple asidi diyet yapamasamda emziriyorum diye önüme geleni yememeye dikkat ediyorum.
63 kg ile hamile kaldim 85 le doğuma gittim boy 167 bu arada.ilk hafta 68 oldum ancak sonrasında 72 oldum diyete 11 temmuzda basladim simdi 69.5 kgyim.gün içinde bebis uyursa bantta yürüyüş sabahtan bebisi kanguruya koyup yürüyüş yapiyorum .zaten gün içinde yeteri kadar yoruyor gece pek uyuduğu söylenemez özellikle bu sicaklar duzenimizi iyice bozdu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın çıtırlarımmm

bugün daha düzgün bi rakam gördüm,şişliğim az da olsa inmiş,akşam yemek yemedim sadece 1 şeftali ve 1 saat spor yaptım,ay sonu istanbulda düğünümüz var orda daha ince durmak istiyorum,

eprum aslında bende istemiyorum gitmek,bu topicteki dostluk bir başka ama dediğim gibi nickim sıkıntı oluyor benim için,bide iş ortamım nasıl olucak bilemiyorum,aklım sizde olucak belkide yazamıycam,tek tesellim hepiniz faceden arkadaşımsınız her zaman konuşma görüşme imkanımız olucak,ben yine her cuma kilomu yazarım birinize

bugün burdayım akşam kazene msj atıcam

hikom

iki resim arasındaki 7 farkı bulun gibi olmuşsun kız

papatyam

ne güzel eşimle vakit geçirmişsin,dün olmadı bugün olur stres yapma sakın,burda olmasamda faceden takipteyim seni ona göre

lajobam

hayır de kuzum onca emeğin boşa gitmesin

gunpir

hoşgeldin,buranın dostluğu bir başka canım,ben giidyorum ama düzenli gelirsen harika kilolar verir çıtır anne olursun

Gunpir, hosgeldin.
Citir olmamak icin hicbi nedenin yok. Eminim ki zamanla çitir bi anne olacaksindir.
Bizler bu aralar pek adapte olamiyorum. Arkadaslarin cogu tatilde.. Eylul ayinda eminim ki herkes burda olacaktir.
Yuruyus bandinda yuruys yapman harika. Ozellikle sabahlari sade nescafeyi icip yuruyus yapman daha daha iyi olur ..

Mew, keske gitmesen ..
Tamam kopmayiz ama snn o enerji dolu yazilarini gormek bana iyi geliyordu. Tartida da iyi gormene sevindim.
Kilom icinde neler yaptm bliosunn .. Evime gecim kendimi de spora adicam. Rejimde yapicam dkkt edicem.

Mew bu arada fotolarda incecik gorunuyosunuz ymn ederimm. Begendm cogunu zaten .. Ozellikle taytli olana bayildim.

hikom çok saol bebeğim sabah sabah güzel gaz verdin,ilk defa dışarda tayt giydim ben,sporla sıkılaşmıştım zaten,simitleride saklayınca özgüven patlaması yaşadım sanırım

dediğim gibi üyeliğimi kapattırcam ama duruma göre yeni üyelik alıp gelebilirim,çünkü nickim eşimin ve benim adımla ilgili dikkat ettiysen ve ailem burdaki nickimle çok seslenir evde bana,google yazdığında çıkıyor burası maalesef

o yüzden şimdilik gitmek daha iyi sanırım ama sizi bırakmak gibi bi derdim yok canım

Kahvaltimmmm

Mew, sende haklisin. Aslinda benimde yeni üyelik almam gerek de işte.
İns geri gelirsin. Sensiz olmaz burasi..

İnan o resme bayildim. Bacaklarin incecik

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Yeni arkadaşımız gelmiş. Hoşgelmiş.
Mevcanım biz senin sabah yazdığın enerji dolu atom karıncalı mesajlarını çok özleyeceğiz. Sanırım insan ilk nick alırken bazı şeyleri hesaplaşmıyor. Burada bu kadar aktif olacağını falan.
Neyse görüşmeye devam ederiz
Özele odamla ilgili foto ekleyeceğim. Bir keç saat dursun silerim. Yorumları da oraya yazın olur mı canlarım

Ekleyemedim bir türlü uğraşıyorum.
Bugün öğleden sonra bi okula gidip geleceğim.
Daga sonra spor yaparım inşallah
Bu sabah düne göre +100 çıktım.
Dün akşam ki çorba ve Mısır olmasaydı - çıkacaktım. Ama olsun güzel bir akşamdı

Esinle guzel vakit gecirmissin, o da olsun bosver. Spor yap bakalim. Sen yap da bizede azim ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…