Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

GUBPİR:Aramıza hoşgeldin canım.Kendi iradenle ve koşu bandı sayesinde çogu gitmiş azıda bizimle gider inş.Biz bu aralar tatil sohbet moodundayızEee ne de olsa 1.5 sene burda 3 sene diger topikten arkdaşız bazılarıyla

MEV:Ben napim ismimi yazıyorsunuz nicklede baglantılıEvet insan hiç hesap etmiyor.Belki kazene bende msj atarım ama yine siz agız aşışkanlıgıyla adımla hitap ediceksiniz eminim kiAmannn boşver onu düşün bunu düşün ince düşünmekten incelemedim gittiResimlerine yemekten sonra bakıcam ve yorum yapıcam söz.

Papatyam :eşimle 9 aydır bir kahve bile içemedik başbaşa.oGLUŞU uyutunca bm çm ütü illa bişi oluyor.Akşam bile dedik bir akşam başbaşa yürüyebilsek diyeNeyse saglık olsun.Bizde ogluş büyüyünce takılırız

Hikmetim:kıs kuş diyetine mi başladın yineBenim bu fizikle solucan diyeti yapmam lazım o zaman

Ebruu, cnm kuş diyetine ewe gidince baslicam. Annem doktora gitmisti. Kahvaltiyi simdi yaptikk. Puaca simit yidim az da olsaaa.. Tbi sekersiz cay.. Ya ablami eklemedin mi sen..

Gunaydin citirlarim oh dun baya sohbet etmissiniz ne guzel ben gelemedim ama bagimizi temizlemeye gittik insaat temizligi ne zormus suan heryerim agriyo adamlar cok pis calismis heryeri kazi kazi kolum koptu dahada bitmedi cuma gunu tekrar gidicez ins bugun evimdeyim az dinlenirim sonra avm ye gidip ayakkabi canta bakicam kendime
Mevcanim gittinmi burdamisin
Hikoss fotografta supersin kiz cok zarif ve zayifsin masallah arkadasima

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar
Kübracım kolay gelsin. Alacaklarını da güle güle kullan şimdiden
Ebrucum çok iyi geldi bize. Gerçi oğlum bizi çok özledi biz de onu ama bir gün kaldı nasılsa.
Mevcanım gittin mi
Nelson da uğramıyor ne zamandır. Eşiyle gezmelerde
Hikmet'im ne zaman geçiyorsun evine.
Lajobam sen nasılsın

Ben bugün inşallah leslie ile başlıyorum. HÜLYA avşarı gördünüz mü kızlar. Şeyda çoşkunla zayıflamış. Kendisini yani hülyayı hiç sevmem ama kadın karın kası yapmış resmen ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar, gunaydinnnn..
30dk yürüyüşümü yaptim. Hafif de kahvalti yaptim. Karin basen hareketleri yaptim.

Küboşum tesekkur ederim..
Papatya, pazar gunu gidicez ins eve. 1hafta evle ugrasiriz artik.

Günaydın kızlar.İlk buraya gelirdim şimdi face Bugün kot etegimi zor giydim .Belim göbegim fışkırdı toplandı vs..50 mekik oklava az görüp küçümsememek lazımmış.2 gündür 3 durak önce inip eve gidiorum.Dün dikkat etmeye başladım.Bugün menü paylaşımcam.İnş eşim kartı bugün yatırırda akşama başlarım lipoyaVe başlayınca hamurun h sini yemiycem veridigim parayı düşünüp yemem herhalde:26:Eşimde izin veriyor biraz sıkışıcaz ama olsun dediAma ek olarak yürüyüş mekik ip atlama yapıcam.Ne yaparsam kardır.Tatile ne kaldı:18:

Ebrucum hadi bakalım inşallah faydasını görürsün. Ne kadara mal olacak sana. Sakıncası yoksa tabi. Bu arada Face den mesaj attım sana. Almadın mı bir kontrol eder misin mesaj kutunu.
Ben de uzun zamandan sonra ilk defa şimdi spor yapacağım. 3 mil yapayım diyorum.
Bakalım bitirebilirim miyim
Vücudum çok kötü oldu. Saldıkça saldı kendini.
Mevcanım gitti herhalde. Bu saate kadar çoktan yazardı

Ebru lipo mu hadi bakalm faydasini gorursun ins. Esinde her istedgne ilk once yok diyo snra tamam, ikna yontemlerin gusel. Benim kocisde oyle. Yemene dkkt edersin bence. Yuruyuslere dewam.

Papatya, leslie inan yapmayi ozledm. Eve gidim duzenimi kurim sıkılaşmak icin leslie ye baslicam insallah..

Bana gelirsek, annemin evini temizledm. Balkonlari yikadim. Kalorileri yaktm. Ama amaaa ogle sonu annem komsularina kısır partisi vericek. Yiiiiicceeemmmmm

Oglisi yatirdim. Nescafe keyfi

3 mil yaptım şimdi. Çok zorlanmadım. Tatile gidene kadar yapayım biraz. Hadi bakalım Hikmet'im eve git de hep beraber dönelim eski düzenimize

Bu arada mevcanın selamı var. Üyeliği iptal edilmiş. Bizi misafir olarak okuyormuş.

Tatile ne zaman cikiyosunuz papatya..
Aynen evime gidim de duzene hep beraber baslayalim. Gunde 3lt su .. Leslie her gun.
Basen kol mekik tum hareketleri yapalim.

Kizlar galiba ben çok yeni anneyim.bebis uyucakta ben nete giricem
Buradaki dostluklar uzun süreli olmuş ne güzel .
DUn iyi geçti az cal üstüne 3 km yürüyüş yaptim sevindirik oldum.

Tatile ne zaman cikiyosunuz papatya..
Aynen evime gidim de duzene hep beraber baslayalim. Gunde 3lt su .. Leslie her gun.
Basen kol mekik tum hareketleri yapalim.

Canım tam belli değil ama sanırım haftaya değil de sonraki hafta gitmeyi planlıyoruz.

Eminim çok kısa sürede bize ayak uyduracaksın.

Papatyam:spor yapıp terlemeyi özledim.Akşama bende inş spor yapmak ve kştabımı okumak istiyorumSeans 100 tl 4 seans hediye 10 seans:600 :18:İnş faydası olur .Yoksa eşim başıma kakar ve ben vijdanen kahrolurum.Bizim için az bir para degil

Mev:gitmiş.Ona hitap ettigimiz bir nick alıp gelebilir

Btlkbra lajoba nerdesiniz:44uu sizide ekleyeyim faceten.

Hikmetim:kalori yakmışsın ne güzel.Bende yemek için degil sadece acıkınca migdemi bastıracak kadar yiycem sözzzzzzzzzzz.

10 günüdr 56lardayım yineVe şuan fantayla leblebi yiyorum:26:

Gunpir, bebegin daha kucuk, ymek yemeye bile vakit bulamazsin. 3km yuruyus harika tbrikler

Papatya, yaz bitmeden bi tatil yapin.. iyi gelir 3ünüze.

Ebrucumm,Kalori yaktim amaa annemn komsulariyla kisir yedim.. Malesef kalorileri geri aldimmm. Bu saatten sonra asla bise yememm. Az kaldi ewime gtmeme :)

Citirlarim menum gelsin
Sabah
2 dilim ekmek
1yumurta
Oglen
4 yk bulgur pilavi
3 izgara kofte
Ara
Bitter cikolata 20 gr
Aksam
1 kase nesfit
2.5 lt su

Kizlaaaar merhabaa
Bugun oglen tum gun almam gereken kaloriyi bi seferde aldim oylekii hala acikmadim
Ohh cogumuz aktifiz ne guzel sizi okudukca keyifleniyorum
Ama simdi cok vaktim yok keske sizinle sohbet edebilsek.. ozledim eski gunleri neyse hepimiz eve gidince bol bol menu paylasip spor yapar burdan sohbetlerimize devam ederiz .
Mevim hoscakall faceden gorusuruz ;-)
Ebrum naptin basladin mi lipoya?
Hikosum kisir yemeseymisin supermis ama olsun eve gidince toparliycaz ins
Papatya tatilden donunce sıkıca sarilalim spora sende bize onderlik et olur mu ;-)
Kubosum nelim yeni gelen arkadasim nasilsiniz? Kubos menu super bu arada
Brn kacar hoscakalin opuyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…