selam kızlar ben geldim ohh bilgisayar gibisi var mı ya telefondan küçücük ekrandan daraldım ki sormayın
özgecim tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. kız kardeşi olması eminim kızını mutlu edecektir.. birbirlerine hem arkadaş hem yoldaş olurlar inş

ismi de şimdiden hazır gayet de uyumlu olmuş hayırla kucağına al inş..
kevser dikkat et canım ilaçlarını düzenli kullan inşallah Rabbim şifasını da verir..
hiko senin adına sevindim canım bak o kadar umutsuzluğa kapıldın ama maşallah kilolar gitmiş.. durmak yok yola devam!!
şükran abla seni de tebrik ederim hedef kilona ulaştın azmine herkes gibi bende hayranım idolümsün

valla iii yaptın yazdıklarını okuyunca daha bi diyet ruhum kabardı daha dikkatli olacağım inş 3 öğün ve araları atlamamaya çalışacağım en güzeli de şu cumartesi olayı

btlkubra ayy kurabiyelerine bayıldım kıss yetenek işte Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın sana da :) bu arada o kurabiyeleri yaparken bi yandan zayıflamaya çalışman da takdire şayan bi durum doğrusu

ben olsam her yaptığımdan birer ikişer yerdim

hadeka kuzum kilolar gitmeye başlıyor inşallah kısa zamanda kurtuluruz şu yüklerden..
savaş5482 geçmiş olsun canım benim de en korktuğum şey oğlumun ateşlenmesi.. şimdiye kadar hiç ateşlenmedi rabbim bundan sonra da göstermesin hiç birimize...
ve hatırlayamadığım tüm çıtır hatunlar kilo verenleri tebrik ediyorum, hasta olanlar çoook geçmiş olsun size de.. kilo vermeyenler yada benim gibi 200 gr verenler fighting!!!!