- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.061
pelın yıne telefonlamı konuşyon kuzuu:)
ayın 24-25 i gibi gidicem sanırım canım..o zaman 3lü test yapılcak ve renkli ultrasonla bakıcak dr um..renkli ultrason da baya uzun sürüyomus,inşallah bol bol görücem bebişia.sevet cnm benım hıssetmem ıcın erken aha ama içerde oynuyomuş o...e senınkıde baya büyümüştür şimdi yakın zamanda gıttınmı cnm doktora..veya gidecekmısın
kıss boyunu hiç bilmiyorum hatırlamıyrum dogrusu görüntüden çok etkılenmıştim doktorun dedıklerını duymadım bile:))ıcerde kıpır kıpırmıs yaa:)
noohutlumm boyu ne kadar mıss
vereliniortakben de katılırım canım aranıza..
görüşürüz canım iyi dinlenmelerben cıkıom kızlar bı uyku bastırıo anlatamam:) kıb opuorumm hepınızıııı
ultrason fotosunda yazar canım boyukıss boyunu hiç bilmiyorum hatırlamıyrum dogrusu görüntüden çok etkılenmıştim doktorun dedıklerını duymadım bile:))
her zamanolumunekankayizsmile
alla cnm benımkını ıncelemeye bıle gerek yoktu ılk bakışda nasıl döndugu falan gözüküyodu..dr 5 tane pozunu çektı verdı hepsınde ayrı bı duruş:))ben de gidince ultrasonla baktıklarında dikkatlice inceliyorum ama anlattıgınız gibi öyle hareketli olmuyo benim bebiş..:uhm:
çok kaldın zaten:)) görüşürüz cnm ıyı uykularr..bence senın oglun olucak cnm bende oyle hissediyorum nedense...ben cıkıom kızlar bı uyku bastırıo anlatamam:) kıb opuorumm hepınızıııı
ama ultrason resmınde bıle 13 yazıyo cnm diger resimlerde 9+5 vaya 11+3 yazıyodu mesela nebılım ite bi geri bi ileri atıyo bakalım hayırlısıhoşbulduk kızlar nohudum 12+3 yanı 13. haftanın içinde oldugun için 13 haftalık derler
nerden bıldım ama:)) iyiym cnm sen nasılsınevet tatlım konuştum geldim:) nasılsın canım
neden 3 lü test yaptırıyorsun kı cnm ikili yaptırdında sonuçlarımı yuksek çıktı anlamadım benım dr ıkılı testlere baktı 3 lü teste gerek yok dedi:uhm:ayın 24-25 i gibi gidicem sanırım canım..o zaman 3lü test yapılcak ve renkli ultrasonla bakıcak dr um..renkli ultrason da baya uzun sürüyomus,inşallah bol bol görücem bebişia.s
ultrason fotosunda yazar canım boyu
bana hep tek poz veriyo dr.zaten hep yatıyo,başka fotoya gerek kalmıyo.çok hareketsiz bazen endişe duyuyorum bi sorun mu var diye..2li testimde biraz risk gördü dr o yüzden 3lü istedi canım..normalde 2li de sorun görmezse istemiyomus 3lüalla cnm benımkını ıncelemeye bıle gerek yoktu ılk bakışda nasıl döndugu falan gözüküyodu..dr 5 tane pozunu çektı verdı hepsınde ayrı bı duruş:))
çok kaldın zaten:)) görüşürüz cnm ıyı uykularr..bence senın oglun olucak cnm bende oyle hissediyorum nedense...
ama ultrason resmınde bıle 13 yazıyo cnm diger resimlerde 9+5 vaya 11+3 yazıyodu mesela nebılım ite bi geri bi ileri atıyo bakalım hayırlısı
nerden bıldım ama:)) iyiym cnm sen nasılsın
neden 3 lü test yaptırıyorsun kı cnm ikili yaptırdında sonuçlarımı yuksek çıktı anlamadım benım dr ıkılı testlere baktı 3 lü teste gerek yok dedi:uhm:
bana hep tek poz veriyo dr.zaten hep yatıyo,başka fotoya gerek kalmıyo.çok hareketsiz bazen endişe duyuyorum bi sorun mu var diye..2li testimde biraz risk gördü dr o yüzden 3lü istedi canım..normalde 2li de sorun görmezse istemiyomus 3lü
o zaman neden benimki bu kadar hareketsiz acaba?yok cnm ya bı sorun oldugunu zannetmıyorum.. olsa dr zaten uyarır emın ol cnm..kalp atışları normalse daha ne olsun kı
o zaman neden benimki bu kadar hareketsiz acaba?
ya kızlar bununla kaç seferdır çamaşırları yıkıyorum çıkarıyorum bı bakıyorum deterjan lekesı ay sınır oldum artık yaa neden böyle oldukı acaba önceden böyle bı sorun yoktu çokda doldurmuyorum...acaba deterjan kutusunun giderindemi problem varır ya bılgısı olan varmı...
canım erkek dedi ama değişiyo ya cinsiyetler,ekim annelerinde 2 kişide öyle olunca ben de kesin gözüyle bakmıyorum.renkli ultrasona girdiğimzde kesin cinsiyeti ögreniriz canımbır dahakı gıttıgınde emınım görurun hareketlerını rahatlıkla cnm...senın cınsıyet bellımı pekı cnm
aynen ben de servisi cagırdım aynı seyi önerdiler...ya da istersen aldıgı suyu arttırıyolar,bu sefer normalden fazla su tüketmeye baslıyokuşum bendede aynı şeyler oldu servisi aradım makınayı cok doldurmaktan ve cok deterjan koymaktan oluyormuş dedıklerını yaptım problem kalmadı yarım ölçek dterjan koyuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?