- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.081
ayy deterjanımı çok koyuyorum acaba ...aslın da ok gıbı degıl ama bırdahakıne bıde öyle denıyeyımkuşum bendede aynı şeyler oldu servisi aradım makınayı cok doldurmaktan ve cok deterjan koymaktan oluyormuş dedıklerını yaptım problem kalmadı yarım ölçek dterjan koyuyorum artık
evet cnm nevyasın kız olcak demışlerdı şimdi erkek demışler dimi:) bır sürüde pembe kıyafet almıştı o...canım erkek dedi ama değişiyo ya cinsiyetler,ekim annelerinde 2 kişide öyle olunca ben de kesin gözüyle bakmıyorum.renkli ultrasona girdiğimzde kesin cinsiyeti ögreniriz canım
aynen ben de servisi cagırdım aynı seyi önerdiler...ya da istersen aldıgı suyu arttırıyolar,bu sefer normalden fazla su tüketmeye baslıyo
canım sadece nevyas a değil başka bi arkadasa daha oldu..o yüzden ben bişi alırken de ortak renkler alıyorum hep...ayy deterjanımı çok koyuyorum acaba ...aslın da ok gıbı degıl ama bırdahakıne bıde öyle denıyeyım
evet cnm nevyasın kız olcak demışlerdı şimdi erkek demışler dimi:) bır sürüde pembe kıyafet almıştı o...
ayyy fazla sumu zaten evde bı su canavarı var(eşim çok boşa su harcar) aklinialirimsmile
canım sadece nevyas a değil başka bi arkadasa daha oldu..o yüzden ben bişi alırken de ortak renkler alıyorum hep...
ben de pembe mavi ayrımını sevmiyorum..ben renk renk cıvıl cıvıl alıcam herseyini...suan ben de sadece bi tulum aldım canım,geri kalan bi cok seyi annem heveslenip alıyo..alma diyorum ama ilk torun olcak ya duramıyoa.sen dogrusu öyle olması sanırım cnm....ben zaten hiç birşey almadım henuz bı muddet daha almayacagım bakalım ne kadar dayanabılırsem artık:))
yeşil sarı turuncu ve turkuaz renkler alınabılır hem kıza hem erkege gıdıyor çünkü...ben zaten şu mavı erkek pembe kız işini oldum olası hiç anlamam hiç de sevmem:)
eşimin bir sürü pembe gömlegı var gıydıgınde çok da yakıştırıyorum neden böyle bı kısıtlama koyuyorlarsa şu bebeklere anlamıyorum zaten:)
ben de pembe mavi ayrımını sevmiyorum..ben renk renk cıvıl cıvıl alıcam herseyini...suan ben de sadece bi tulum aldım canım,geri kalan bi cok seyi annem heveslenip alıyo..alma diyorum ama ilk torun olcak ya duramıyoa.s
hatırladım,sanırım böyle zarf gibi bi görüntüsü vardı değil mi?ben bi bebek magazasında görmüştüm topikten önce..canım allah bilir yaa kimi insanlar herseyini hazırlayıp ölü dogum da yapabiliyor allah korusun...hani bazı hurafeler var ya erkenden hevesle bişiler alırsan bebege bişi olurmus diyolar,onlara inanmıyorum.rabbime sıgındım ona bıraktım herseyi suan...benm ılk hamılelıgımde bızde annemle çok erken başlamıştık annem hırkalar patıkler ben tulumlar falan ....hamılelıgın devamı gelmedı sonra şimdide eşim kızıyo sakın erken alma herşey bı rayına otursun alırız sonra dıyo bende beklemedeyım ama çok sabırsızım:)
geçen bı topıc de çok guzel battanıye gördum hatırlamıyorum şimdi hangısı oldugunu çok degişikti düğmelı falan böyle bulsam onu alırım ama dayanamam çok guzeldı o:))
hatırladım,sanırım böyle zarf gibi bi görüntüsü vardı değil mi?ben bi bebek magazasında görmüştüm topikten önce..canım allah bilir yaa kimi insanlar herseyini hazırlayıp ölü dogum da yapabiliyor allah korusun...hani bazı hurafeler var ya erkenden hevesle bişiler alırsan bebege bişi olurmus diyolar,onlara inanmıyorum.rabbime sıgındım ona bıraktım herseyi suan...
belki önceki aldıkların bu bebişine uyar canım..onun nasibidir belki
kız ısolde vallahı bak tam aklımdan sen geçtin haa.mesaısı bıtmış heralde dedım.....ay ınanmıyorum ya:)) iyi insansın vesselam
zaten dışarda bişiy yerken huylanıyorum yaa o ne öle..ne kadar bencil oldu insanlar sırf para kazanmak ugruna...ben de daha şimdiden 2 kişi keneden ölmüş ondan korktum..daha dogru düzgün yaz bile gelmeden başladı bu keneler:1shok:ayyy kızlar haberlerde korkunç birşey verdıler yaa(
adana da 220 kılo at etı ele geçirilmişş mersındekı lokantalara satacaklarmış yakalanmamış olsalar..uff ya kımbılır ıstanbulda neler dönuyordur.rabbim bız bılmeden yıyoruz bıyerlerde ama sen o ınsanlardan sor yaa..nasıl bı insanlık bu..çok canım sıkıldı şimdi yaa
zaten dışarda bişiy yerken huylanıyorum yaa o ne öle..ne kadar bencil oldu insanlar sırf para kazanmak ugruna...ben de daha şimdiden 2 kişi keneden ölmüş ondan korktum..daha dogru düzgün yaz bile gelmeden başladı bu keneler:1shok:
zaten dışarda bişiy yerken huylanıyorum yaa o ne öle..ne kadar bencil oldu insanlar sırf para kazanmak ugruna...ben de daha şimdiden 2 kişi keneden ölmüş ondan korktum..daha dogru düzgün yaz bile gelmeden başladı bu keneler:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?