Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Yaaa kızlar benım adet Çok kÖtÜ gıdıyooo hep ateŞlıyım tam adette olamıyom resmen sıyaha yakın leke gelıyoo

tamam kızlar yarın sabah doktora gidicem..
kafam çok karışık..
yine kötü bişiler duymaktan korkuorum..
hakkından hayırlısı ınşallah cnm...korkunun ecele faydasımı var tatlım yaa..git bakalım dr ne dıcek tedbır senden takdır allahdan dımı amalmaz:
Kızlar ben geldİm bu ara pek gİremİyom patrona karŞı pc koyuldu pofffffffff Çok sıkıcı
ayyyy çok üzüldümm yaaa zaten uyuzum patronunaa:mymeka:
yaaa kıslar benim akıntılarım artık yok ya
duktur aceba progetanı bıraktırırmı
ben içemk istemiom onu eyvahedigeldismile
benım de bıttıgı halde bır ay daha kullandırmıştı tatlım..ama bellı olmaz bıraktırır belkı veya dozunu düşürebılır
Pİsonu ben bulurum kızlar dert etmeyİn nosu var bende Ülkeler arası aramaya aÇıyım arıycam
ayy iyi olur valla serap bende merak edıyorum...zaten yarenden de haber yok o da canımı sıkıyo..onunda onlıe oldugu görunuyo bazı saatlerde ama bişi yazmadan çıkıyo son mesajını bıze atmış bi daha da yokbenneyaptımki

TAMAM CANIM İLK FACEDEN DENERİM OLMAZSA ARARIM ONU yerimseniben

Şimdi konuştum doktorla canım farlutal al sabah akşam iç dedi
Bugün alırım farlutalı sabah bi test yaparım başlarım yarın
hayırlısı olsun cnm ama test yap önce mutlaka şimdi de yapabılırsın sabah olması şart degıl kı hem
evet serabum osaman akşamları tek seferde yap.
bide pisondan haber alınca bisede süleeee
anam sendede herkeşin nosu var
serap kk telekomgibi valla...
Yaaa kızlar benİm adet Çok kÖtÜ gİdİyooo hep ateŞlİyİm tam adette olamıyom resmen sİyaha yakın leke gelİyoo
ya kıstden dolayıdır heralde cnm belkıde kıst erıyodur olabılermuuu:uhm:

Yanımda test yok canım kayınwaldemlerin yazlıktan geliyorum ctesi gecesi apar topar gittik
Kayınpederimin tansiyon tawan yapmış acile kaldırmışlar kaynanamda istanbuldaki ewdeydi
Biz gittik ordan geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…