- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.221
herkese hayırlı sabahalaaarrrrrrrrrrrrr bulutlu bi adana sabahından kuca dolusu sevgi ve selamlarrrrrrrrrrra.s.a.s.a.s.
patikim affıyet olsunn bebemmm yarasın sanada paşayadaaaaa
kıslar gunaydın..ben bır bakam cıkam dedımıdı de...
sımcık cıkıyorum sızı çok opuyorum...
arkadasımın bebegı 1 aylık oldu..ona aldıgım cıcılerı yollamaya gıdıyorum..bırde buranın pazarı bugun...alışverıs var aynı anlıcanız...
guzel bır gun geçırın kızancıklarım..:icecream:
Günaydın kıslaaarr
Geldim ben patikim
Günaydın kıslaaarr
Geldim ben patikim
sağol teyzesiiiiiiiiiii cnmm benim göbişimmm vardı bnimm zatennn amaaa genede baya çıktıı zayıf insanlarda dahaa çok belli olurrr
gıss elfella adet oldun mu..gıdıyodum senı gordum de...acele cevap kestane kebap..çıkcam da kuşum...hade..olumunekankayizsmile
gunaydın datlumm....sende adananın hava durumu spikeri gibisin hekaydirigubbakcemile3
gunaydın datlumm....sende adananın hava durumu spikeri gibisin hekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: eet ööleoooo sen elıfın cevabını beklersennnnkaydirigubbakcemile3daha çok burdasın demekkk...
o aheste takılıyoo
Dilekçim gitmiş ama söyliim adet olmadım kıslar
Arada bi toplu cewap yasıorum kaydirigubbakcemile3ana şok oldum bak hemen cevap yazdın valla:1shok:
lülülülülülü
Dilekçim gitmiş ama söyliim adet olmadım kıslar
H.sonu yaparım diodum kısmet olmadı yarın sabah yaparım artık bişiy olduunu sanmam doktora bi ulaşmaya çalışiim bare söktürücü fln wersingıtmedım gordum..gıs ne meraksız hatunsun heee..
yap barı test..yakın olsam ben alcam gelcem kapına heee..
allah allah...alsanaalsanasmile kızdım hee.
test yaptın mı bacım..cevabını bekleyemıycem ...çıkmak zorundayım artuk...gelıncesı okurum..sana daha da bışey demıyorum elifff..
nohutum çabuk yazmıs demı...zemuszemus
ben cevabımı aldım haydın gorusmek üzere...
kıs melike sen hala adanadamısın dün döncen sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?