Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kızlar napıyonuz ben savaştan çıkmış evimi toparlamaya çalışıyorum yavaş yavaş..tefriciyeyide yarına kadar bitirmem gerek..arada size bakıp arada iş yapçam..

selam kızlar napıyonuz ben savaştan çıkmış evimi toparlamaya çalışıyorum yavaş yavaş..tefriciyeyide yarına kadar bitirmem gerek..arada size bakıp arada iş yapçam..
selam cnm çok kolay gelsın sana...tahmın edebılıyorum evın durumunu:)) erkekler evde tek kaınca vahım oluyo durum....
ya serap motıasyonum düşüyo çalışamıyom dee masanın yerını degıştır kuzu...kızz patron enerjıe ınanmaz mıı...burdan negatıf enerji saçılıyo falan de
afiyet şeker olsunnnnn,bebişimize mitamin olsuunn

saol cnmm

ahhh ceylanım sorma 2 makine çamaşır var yıkanacak bulaşık makinesi yıkadı yerleşecek kirliler doldurulacak süpürge yapılacak hafiften bi toz alınacak çok kızdım ama kocişe zaten beni bakamadın anneme gittim dedim bide gelince böylemi bulcaktım evi dedim,bumu yardım bumu anlayış bağırdım çağırdım öğlen yemeğine geldi yemeden kaçtı valla...

Evine hoşgeldin eylemcim
aah ah bilmesmiyim o dağınıklığı bende her anneme gittiğimde benzer tablolarla karşılaşıyorum
Allah yardımın olsun da çok da yorma kendini

allah kolaylık versın valla cnm....eşin akşam da geç gelırse şaşrmakaydirigubbakcemile3

Evine hoşgeldin eylemcim
aah ah bilmesmiyim o dağınıklığı bende her anneme gittiğimde benzer tablolarla karşılaşıyorum
Allah yardımın olsun da çok da yorma kendini

hoşbuldum canım valla bu ne yaaa sinir oldum adamın çorabının bi teki banyoda bi teki oturma odasında çok kızdım çokk

hoşbuldum canım valla bu ne yaaa sinir oldum adamın çorabının bi teki banyoda bi teki oturma odasında çok kızdım çokk

:roflol::roflol:bende geçen temızlık yaparken eimin çorabının bırını buldum bırını saatlerce bakındım bulamadım sonra tam evi süpürürgen bı baktım oturma odasının kapısının arkasından çıktı ...gülermisin aglarmısın yani:roflol:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…