- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.341
ceza vericem balık yemeğe götürsün beni akşam dimi haketti o bunu?
ceza vericem balık yemeğe götürsün beni akşam dimi haketti o bunu?
sorma cnm yaa...o hormon bu gdo allah sonumuzu bılıyoboshayallersmileooo eylem çok gerginnnnn relaxxx cnmm napıyonuz bakimm ben çamaşırları katladım yerleştirdimm şimdide komposta kaynatıyom kendimee dfressden meyve çıkarttımmm hazır meyve suyu içmeyın diyolar ne içicez biz yaaa portakallarda kışın ki gibi değilki
ben yarın 16.30 da gitçem bakalım ama kalp atışları için erken değilmi karından daha duyulmaz sanki?sen kaçıncı haftanda duymuştum canımm
patiğim valla bende tatlı bişeylermi yesem ne sakinleşmek için uyus oldum kocişee..ben iyileştim bu arada yarın dr gidelim dr teyzesi izin verirse görüşelim artık
çikolata yee ben yeyince benmki kıpır kıpır valla karnım tokkenn pıt pıt atıyoo hiisedıyom karnıma elimi koyunca inş cnm
anamm kız sen hıssedıyonmu bebişin hareketlerınıı:CüvCüv:
Şimdi konuştum doktorla canım farlutal al sabah akşam iç dedi
Bugün alırım farlutalı sabah bi test yaparım başlarım yarın
aynenn....ay nıhutum sorma bide ben sulu bişi olmadan yemeğin yanında yiyemıyom eee şimdi gazlı içeceklerede fazla ssaldıramıyorumm dedim komposta yapim bari
yesın minişi teyzesıı..ayy bende o döneme gelsem bıı şimdi sevgim tek taraflı gıbı o da tekmelese bana karşilik verıyo dıcem o zamanevett teyzesiiiiiiiiiiiiiii bayadan beri
hissediyorum bennn elimi koyuyorummm tık tık tık atıyoo geçende böle vurdu gibi oldu 3 kez
gerçi adamın kendı negatıf enerji saçıyodu dimi cnmmbenneyaptımkiHahahahaha ceylancım sÜpersİn negatİf enerjİ haaaaaa tam bulduk adamını
oh massallah kuvvetlı senın bebiş..evett teyzesiiiiiiiiiiiiiii bayadan beri
hissediyorum bennn elimi koyuyorummm tık tık tık atıyoo geçende böle vurdu gibi oldu 3 kez
komposto mu yapıyon patıgım..afıyet olsun..ay nıhutum sorma bide ben sulu bişi olmadan yemeğin yanında yiyemıyom eee şimdi gazlı içeceklerede fazla ssaldıramıyorumm dedim komposta yapim bari
eylemmm nerdesın kaç zamandır gorusemedık...teldeyimm
sende hıssedersın cancan az kaldı..anamm kız sen hıssedıyonmu bebişin hareketlerınıı:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?