Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ooo eylem çok gerginnnnn relaxxx cnmm napıyonuz bakimm ben çamaşırları katladım yerleştirdimm şimdide komposta kaynatıyom kendimee dfressden meyve çıkarttımmm hazır meyve suyu içmeyın diyolar ne içicez biz yaaa portakallarda kışın ki gibi değilki

ben yarın 16.30 da gitçem bakalım ama kalp atışları için erken değilmi karından daha duyulmaz sanki?sen kaçıncı haftanda duymuştum canımm

patiğim valla bende tatlı bişeylermi yesem ne sakinleşmek için uyus oldum kocişee..ben iyileştim bu arada yarın dr gidelim dr teyzesi izin verirse görüşelim artık

sorma cnm yaa...o hormon bu gdo allah sonumuzu bılıyoboshayallersmile
ben yarın 16.30 da gitçem bakalım ama kalp atışları için erken değilmi karından daha duyulmaz sanki?sen kaçıncı haftanda duymuştum canımm

ben hala duymadım cnmkaydirigubbakcemile3
ama 7 haftada kalp atışlarını gösterdı doktor tatlım ultrsonda görmüştüm yani

patiğim valla bende tatlı bişeylermi yesem ne sakinleşmek için uyus oldum kocişee..ben iyileştim bu arada yarın dr gidelim dr teyzesi izin verirse görüşelim artık

çikolata yee ben yeyince benmki kıpır kıpır valla karnım tokkenn pıt pıt atıyoo hiisedıyom karnıma elimi koyunca inş cnm

ay nıhutum sorma bide ben sulu bişi olmadan yemeğin yanında yiyemıyom eee şimdi gazlı içeceklerede fazla ssaldıramıyorumm dedim komposta yapim bari

ay nıhutum sorma bide ben sulu bişi olmadan yemeğin yanında yiyemıyom eee şimdi gazlı içeceklerede fazla ssaldıramıyorumm dedim komposta yapim bari
aynenn....
evett teyzesiiiiiiiiiiiiiii bayadan beri
hissediyorum bennn elimi koyuyorummm tık tık tık atıyoo geçende böle vurdu gibi oldu 3 kez
yesın minişi teyzesıı..ayy bende o döneme gelsem bıı şimdi sevgim tek taraflı gıbı o da tekmelese bana karşilik verıyo dıcem o zaman
Hahahahaha ceylancım sÜpersİn negatİf enerjİ haaaaaa tam bulduk adamını
gerçi adamın kendı negatıf enerji saçıyodu dimi cnmmbenneyaptımki

evett teyzesiiiiiiiiiiiiiii bayadan beri
hissediyorum bennn elimi koyuyorummm tık tık tık atıyoo geçende böle vurdu gibi oldu 3 kez
oh massallah kuvvetlı senın bebiş..

komposto mu yapıyon patıgım..afıyet olsun..
eylemmm nerdesın kaç zamandır gorusemedık...

anamm kız sen hıssedıyonmu bebişin hareketlerınıı:CüvCüv:
sende hıssedersın cancan az kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…