Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kızlaaaaaaaaar. sabah bene girdiğimde kimse yoktu. işlerim çoktu bugün daha yeni fırsat bulabildim. herkes iyimi kızlaaar. elif fatma adet oldunuzmu canım. testtemi yapmadınız. serap canım nasılsın başladnmı ilaçlara bitanem. birsen oğluşun nasıl şekerim. ceylanımmmm kızın nasıl. büyüyormu şekerpare. ayşegül gittinmi doktora duydunmu pıtpıt kalbinin atışını ilaç verdimi canımn. kızlar geçmişi okumaya çooook üşeniyorum yaaa. başım çok ağrıyor. galiba grip olacak. karnım midem çok ağrıyor yaaa.

bugün anama gidecem kızlaaaaaar. çok özledim annemi babamı kardeşimi. oyyy canlarım benim burnumda tütüyorlar yaa. annem hastaymış merak ettim.

sultanımmm hoşgeldinnn kuzummmm yoğun iş kadınısın senn oğluşum iyi teyzesi kıpırdanıyo bol bol elifle fatma adet olmadı elif testte yapmadı yarın sabah yapıp söktürücüye başlıycak bişi yoksa çiçek dr ye gitti kalbi atıyomuş kzusunuz o içtiği ilaca devam edicekmişş benden bu kaa hihoyyyt

bugün anama gidecem kızlaaaaaar. çok özledim annemi babamı kardeşimi. oyyy canlarım benim burnumda tütüyorlar yaa. annem hastaymış merak ettim.

ay bende çok özledim ya senin annen nerdeee uzakmıı çok geçmişş olsunn benmde ryalarıma giriyo öpüyom hep annemi bende gidicem bakalım biraz kalmayada ne zaman bilmim belki bu hafta giderimm

kızzz nefess alll...kaydirigubbakcemile3 iyiyiz canım ıkımızde sen de iyimisin..

ohh ne guzelllolumunekankayizsmile

hoşbulduk canım benim. oyy yerim ben o oğluşunu. kıpırdaşan yerlerini :) ya niye test yapmıyorlar yaa. bak kaç gün oldu yaaa. ayşegüle çok sevindim yaaa. darısı sağlıkla doğmasına inşallah.

ay bende çok özledim ya senin annen nerdeee uzakmıı çok geçmişş olsunn benmde ryalarıma giriyo öpüyom hep annemi bende gidicem bakalım biraz kalmayada ne zaman bilmim belki bu hafta giderimm

annem uzak değil canım ama. bizim evle çok ters. bide gidince orda kalmam gerekiyor. o yüzden çok sık gidemiyorum ama. hemen hemen hergün ararım.

kızzz nefess alll...kaydirigubbakcemile3 iyiyiz canım ıkımızde sen de iyimisin..

ohh ne guzelllolumunekankayizsmile

benim başım çok ağrıyor canım yaaa. nefesmi. yarına bi sürü iş var . nasıl yetiştirecem bilmiyorum yaaa. dinlenmek istiyorum kızlaaaaaaaar.

kızlar bızım evın çaprazında spor yapmak için park var koşu yerı işte spor aletlerı falan yaa sabahdan berı kımler spor yapıyorsa artık hani kapı arasında yag bitince gıcırtı çıkarırya bu spor aletlerıde öyle uyuz bı ses çıkarıyokıı sınır oldum sabahtan berı yaaa offfff...gece kımse görmeden gıdıp yaglaskmı şu aletlerı ne..

yağla kuşum yağla. zemuszemus

okudum şimdi duymuşşşş pıt pıtlarıı çiçeğim oleyyyy oley oleyyyyy çok sevindim ya ohhh..aceba karındanmı bakılmış alttanmı pöfff yarın alttan bakmas inşallah bana

okudum şimdi duymuşşşş pıt pıtlarıı çiçeğim oleyyyy oley oleyyyyy çok sevindim ya ohhh..aceba karındanmı bakılmış alttanmı pöfff yarın alttan bakmas inşallah bana

canım alttan bakmaz karından görünür. o artık büyüdü anneciği kocaman oldu. ben burdayım der artık. öpüyorum seni canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…