Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

isoldecim cok sevindim canımcım önemli bişi çıkmadıgına hadi inşallah kuzum yaa tez zamanda hayırlı bebişin olur inşallahhh opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız,önce epilasyon yapıcam sonrada 9 kere tefriciyem var onları bitiricem dr gidene kadar..öpüyorum siziiiii

kahvaltımı ettim kızlar kayınvalidem bendeydı şimdi indi aşağıı napıyosunuz bakemmm melike yuvaya dönmüşsün şekerrr

afiyet olsun kusum evet canımcım ya hi sorma annem de diyoki gelirken nasıl mutlu oluyom ama giderkende sen bi okadar üzülüyom dedi ya içim parcalandı wallaaamafoldumben

Günaydın kıslaaar
Günaydın patiğiim hastaneden geldim şimdi dün akşam çıkardık kayınpederi şifadan
Bende ilaçlarını raporunu fln yasdırmaya gittim bu sabah yeni geldim tükkana
Test de yaptım sabah bişiy yok tahmin ettiim gibi
Farlutala başladım hade hayırlısı

afiyet olsun kusum evet canımcım ya hi sorma annem de diyoki gelirken nasıl mutlu oluyom ama giderkende sen bi okadar üzülüyom dedi ya içim parcalandı wallaaamafoldumben

çok sağol cnmm ayy evet yaaa çok zor oluyo dönüşlerrr ben ilk evlendiğim seneler 2 yıl ağladım gidip dönerkennn daha giderken düşünüyodum nasıl dönücem diyeee çok zor alıştım onlardan ayrı olmaya

geçmişş olsn cnmmm oo iyi çıkmışş heee hayırlısı olsnn cnmm tedavini olda sonraa bebişş zamanıııı

günaydın canım naber nasılsın kuzum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…