Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kız ıyı ıŞte onlarf normal her kadında olan Şeyler hsgyıde Öylesıne bakÇek bak gÖrcen senınde yakında gelıcek bebıŞ kızlar hadı bebıŞ yapın ben kuru sıkı atıyom artıkın

Kız gıt artık doktora ya sorun olucaĞını sanmam ama tedbırını al vallahı benım gıbı olma sonunda Çok ÜzÜlÜrÜm yaaaaaaaa

çok geçmıs olsun kuşum...
çok sukur bırseyın yokmus...:lepi:

Kız İyİ İŞte onlarf normal her kadında olan Şeyler hsgyİde Öylesİne bakÇek bak gÖrcen senİnde yakında gelİcek bebİŞ kızlar hadİ bebİŞ yapın ben kuru sıkı atıyom artıkın

kuru sıkı atarken şeytan doldurup kuzum kaydirigubbakcemile3

oldun mu adet...oldun du demı sen..:hulya:

Offfffffffff kızlar ben bugÜn Çok karamsarım benım Çocukum olmuyacakmı yaaaaaaaaa allahım ası gelmek deĞıl hep aklımda buı soru dnÜyooooooo benım

kuru sıkı atarken şeytan doldurup kuzum kaydirigubbakcemile3

oldun mu adet...oldun du demı sen..:hulya:

ADETTE TAM OLAMADIM LEKELENME ŞEKLİNDE İLK GÜN BİRAZ GELDİ SEVİNMİŞTİM KİST YOK DİYE AMA VARMIŞ EŞŞEK KADAR HEMİDE KIZ SEN BENİ HEP UNUTUYON EŞKOLSUNNNNNNNNNlülülülülülü

ii bare yaa en azından doktoru beenmişsin bide tam pko da kist de olmaması süper hadi gözünaydın canım
peki adetlendin mi sen? Ya da söktürücü fln verdi mi?
evet canım adet söktürücü verdi...

Kız İyİ İŞte onlarf normal her kadında olan Şeyler hsgyİde Öylesİne bakÇek bak gÖrcen senİnde yakında gelİcek bebİŞ kızlar hadİ bebİŞ yapın ben kuru sıkı atıyom artıkın
umarım hsg deii sonuçlar alırım..

çok geçmıs olsun kuşum...
çok sukur bırseyın yokmus...:lepi:
saol canımm..

Offfffffffff kızlar ben bugÜn Çok karamsarım benİm Çocukum olmuyacakmı yaaaaaaaaa allahım asİ gelmek deĞİl hep aklımda buı soru dnÜyooooooo benİm

kıs bende böle oluom çoğu zaaman..
ama öle deme nası olmaz bitanem..
olucak inşallah

ADETTE TAM OLAMADIM LEKELENME ŞEKLİNDE İLK GÜN BİRAZ GELDİ SEVİNMİŞTİM KİST YOK DİYE AMA VARMIŞ EŞŞEK KADAR HEMİDE KIZ SEN BENİ HEP UNUTUYON EŞKOLSUNNNNNNNNNlülülülülülü

Kız hsg gÜzel Çıkacak hİÇ canını sıkma sen canım

evet ısoldecım..heçç kafana takma..hersey gusel olacak kuşum...

serapcım ben senı hep unutuyorum demı arkıdişim...balık hafızamıyım neyım anlamadım..sempatiksalakcinni

kıstın düştümü yoksam...gordun mu gısss kıstını yoksa...:1shok: akannehir

gıslar benım bugun yumurtlamamın son gunu...dün ve bugun kociş fırarda...sengözlerimebaksanab

Serabım Dilekim gitmedim de aradım doktoru söktürücü werdi işte pkodan dolayı zaten beklenen bi durumdu adet gecikmesi test de yaptım bişiy yok bu sabah başladım bende söktürücüye

Serabım Dilekim gitmedim de aradım doktoru söktürücü werdi işte pkodan dolayı zaten beklenen bi durumdu adet gecikmesi test de yaptım bişiy yok bu sabah başladım bende söktürücüye

tamam o zaman...hayırlısıyla bebiş olsun senınde..adet olursan tedavımı yapcak doktorun..poko ıçın...sankı öyle hatırlıyorum kuşum ben senın ıçın..:icecream:

Serap yapma canım yaa nie olmasın olacak tabi daha ne yöntemler war, ne mucizeler war ki hiçbirimizin durumu vahim diil sonuçta biras sabredicez, dişimizi sıkıcaz olucak elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…