- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.601
ii bare yaa en azından doktoru beenmişsin bide tam pko da kist de olmaması süper hadi gözünaydın canım
peki adetlendin mi sen? Ya da söktürücü fln verdi mi?
BENİMKİLERDEN KASTIN ADETİMSE YOK CANIM DAHA HİÇ NİYETİ YOK KIRKIM ÇIKTI kaydirigubbakcemile3canım adet söktürücü vermiş doktoru sen ne yaptın geldimi seninkiler
çok geçmıs olsun kuşum...kızlar günaydın doktordan yeni geldim...
bende multikistik over varmış.
pco yokmuş yani....
doktor herhangi bi korunma vermedi..
çnk kistler sdc sendrom olarak varmış ..
yani doğumkontrol hapı falan almadım..
yumurtalarım baya bi varmış.
rahimde temiz..
doktorun dediğine göre tek sıkıntı yumurtaların çatlayamaması ama onuda çok kolay tedavilerle hallediceni söledi..
tüplerime gelince herhangi bi tıkanıklık oldugunu sanmıorum ama apandist amaleiyatı geçirdiğim için narkozlu bi şekilde tekrar bakıcakmış..
ama şimdi diil daha sonra..
farlutal verdi doktor amca..
22.günü gidicem bazı testler yapılıcakmış...
aslında nedense kendimi ii hissediorum yaa
BENİMKİLERDEN KASTIN ADETİMSE YOK CANIM DAHA HİÇ NİYETİ YOK KIRKIM ÇIKTI kaydirigubbakcemile3
Kız İyİ İŞte onlarf normal her kadında olan Şeyler hsgyİde Öylesİne bakÇek bak gÖrcen senİnde yakında gelİcek bebİŞ kızlar hadİ bebİŞ yapın ben kuru sıkı atıyom artıkın
kuru sıkı atarken şeytan doldurup kuzum kaydirigubbakcemile3
oldun mu adet...oldun du demı sen..:hulya:
evet canım adet söktürücü verdi...ii bare yaa en azından doktoru beenmişsin bide tam pko da kist de olmaması süper hadi gözünaydın canım
peki adetlendin mi sen? Ya da söktürücü fln verdi mi?
umarım hsg deii sonuçlar alırım..Kız İyİ İŞte onlarf normal her kadında olan Şeyler hsgyİde Öylesİne bakÇek bak gÖrcen senİnde yakında gelİcek bebİŞ kızlar hadİ bebİŞ yapın ben kuru sıkı atıyom artıkın
saol canımm..çok geçmıs olsun kuşum...
çok sukur bırseyın yokmus...:lepi:
Offfffffffff kızlar ben bugÜn Çok karamsarım benİm Çocukum olmuyacakmı yaaaaaaaaa allahım asİ gelmek deĞİl hep aklımda buı soru dnÜyooooooo benİm
ADETTE TAM OLAMADIM LEKELENME ŞEKLİNDE İLK GÜN BİRAZ GELDİ SEVİNMİŞTİM KİST YOK DİYE AMA VARMIŞ EŞŞEK KADAR HEMİDE KIZ SEN BENİ HEP UNUTUYON EŞKOLSUNNNNNNNNNlülülülülülü
Kız hsg gÜzel Çıkacak hİÇ canını sıkma sen canım
Serabım Dilekim gitmedim de aradım doktoru söktürücü werdi işte pkodan dolayı zaten beklenen bi durumdu adet gecikmesi test de yaptım bişiy yok bu sabah başladım bende söktürücüye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?