Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serap canım temislik var ben ara ara bakıom size takılın kuşum
ama eyleme canım sıkıldı şimdi.öle şey olurmu.

ay valla benim ev bide küçük ne kaaaaaaa dağınık bi bilsen bende yapıcam o tamizliği bu hafta inş.yeni evede temüzlükçü tutucam artık gidem sıkıldım

eylem canım ya üzülme nolursun..
ama ağla ağlaki rahatla bitanem..
valla ben öle rahatlıorum...

geldım nohutcum kocamı doyurayım dıycegıme ole yazmısım ıste benım sol yumurtalıta 10 cm buyuklugunde kıst vardı o temızlenmıs busefer sagda olusmus 3.5 cm buyuklugunde over kist doktor once onun temızlenmesı lazım dedı bıde orgametrıl dıye bı ılac verdı bı bılgın varmı bu ılacla ılgılı yada bılgısı olan arkadaslar varmı doktoroda sormadım salak gıbı leyla gıbı gıttım geldım

eylemle hıc konusmadık ama aglıyıp acılcaksan agla canım allahtan hayırlısını ıstıyelım hayırlısı olsun bende uzuldum ama allahtan gelene razı olcaz baska caremız yok

eylemle hıc konusmadık ama aglıyıp acılcaksan agla canım allahtan hayırlısını ıstıyelım hayırlısı olsun bende uzuldum ama allahtan gelene razı olcaz baska caremız yok

hmmm..bak ben netden baktım orgametrıl e bunlar yazıyor:Gebelik, hepatik bozukluk düşük tehdidi, tanı konmamış vajinal kanama, sarılık, özgeçmişinde gebelik sırasında ya da steroid kullanımına bağlı ağır pruritus veya Herpes gestationis, Rotor ve Dubin-Johnson sendromunda kontrendikedir.

canım benim hakkında hayırlısı

canım orgametrili ben kullandım.reglim durmuyordu kistten dolayı
doktor sabah akşam 10 gün vaktinde kullanmamı söyledi.kistim geçti ama 2 ay sonra tekrarladı.doğm kontrl hapları daha iyi sanki

ayyy hepimizin morelı bozuldu yaaa..
kıslarr umudu kesmek yok durun bı bakalım dr tam olarak n açıklama yapmış bahsettıgı heyet falan bı detayını ögrenelım dımı ama.....

kızçeler hayatta herşey bizim için sağlığımız yerinde olsun bebişlerimiz olur bak ceylanım bebişini düşürdü allahım yüzünü güldürdü morlainizi bozmayın sağlığınız sıhhatiniz olsun huzurunuz olsun dininize bağlı maneviyatınız güçlü olsun allahım gerekli gücü size verecek allah bu canı bize ona iyi bakalım diye verdi can sıkmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…