- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.041
serap canım temislik var ben ara ara bakıom size takılın kuşum
ama eyleme canım sıkıldı şimdi.öle şey olurmu.
o kutu açılmasın zatii ben onu öyle bi kitledimki ben bile kendime şaşıyom :dance:
eylem sen rahim filmimi çektirdin canım
bende ciktim kizlar biraz temizlek yapayim bakalim
eyleme uzuldum aklimda hep simdi
geldım nohutcum kocamı doyurayım dıycegıme ole yazmısım ıste benım sol yumurtalıta 10 cm buyuklugunde kıst vardı o temızlenmıs busefer sagda olusmus 3.5 cm buyuklugunde over kist doktor once onun temızlenmesı lazım dedı bıde orgametrıl dıye bı ılac verdı bı bılgın varmı bu ılacla ılgılı yada bılgısı olan arkadaslar varmı doktoroda sormadım salak gıbı leyla gıbı gıttım geldım
slm kızçeler ben geldim nasılsınız bugünn opuyorumnanaktan
canım benim hakkında hayırlısıkızlar çok kötüyüm hsg sonucu arcuate uterus kan mthfrc677t homozigotmuş,bu rahimde bebeklerimin yaşaması mümkün değilmiş,yarın heyete gircem belki opere olmakmışım offf otobüsteyim ağlayamıyorum
geldım nohutcum kocamı doyurayım dıycegıme ole yazmısım ıste benım sol yumurtalıta 10 cm buyuklugunde kıst vardı o temızlenmıs busefer sagda olusmus 3.5 cm buyuklugunde over kist doktor once onun temızlenmesı lazım dedı bıde orgametrıl dıye bı ılac verdı bı bılgın varmı bu ılacla ılgılı yada bılgısı olan arkadaslar varmı doktoroda sormadım salak gıbı leyla gıbı gıttım geldım
slm kızçeler ben geldim nasılsınız bugünn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?