- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.021
yaa ne çok yıyom yazmışımmm..yıyon yazcektımm..
afıyet olsun serapımmm
ne yiyom kız bonibon aldım onu tırtıklıyom sabahtan beri:)))))))))))
kızlar çok kötüyüm hsg sonucu arcuate uterus kan mthfrc677t homozigotmuş,bu rahimde bebeklerimin yaşaması mümkün değilmiş,yarın heyete gircem belki opere olmakmışım offf otobüsteyim ağlayamıyorum
kızlar çok kötüyüm hsg sonucu arcuate uterus kan mthfrc677t homozigotmuş,bu rahimde bebeklerimin yaşaması mümkün değilmiş,yarın heyete gircem belki opere olmakmışım offf otobüsteyim ağlayamıyorum
salla tatlım otobüsü ağla gitsin ay canım ne gelirse allahtan tatlım benim :Saruboceq::Saruboceq:
bende bazen kendımı tutamam ve etrafı gözüm görmez aglayınca..
7 seneyi doldurdum ser sene bir hafta izin kullanabiliyorum((((((((((
hiçbişey sağlığımızdan önemli değil belki yanlış bi karar yada bebeği kurtulcak sıkarsa kendini daha kötü canım kendini sıkmayı en iyi ben bilirim
canım,,,hiçç üzülme..öölümden başka herşeyin çaresi var...ümüdini hep yüksek zirvede tut...bak canım benim ablama çocuğun olmaz dediler...işm enterasan tarafı çok kısa süre sonra hamile olduğunu öğrendi..hiç morelini bozma..tatlım..Allaha güven..vermek istedimi kim ne demişse boşşşşkızlar çok kötüyüm hsg sonucu arcuate uterus kan mthfrc677t homozigotmuş,bu rahimde bebeklerimin yaşaması mümkün değilmiş,yarın heyete gircem belki opere olmakmışım offf otobüsteyim ağlayamıyorum
canım dur hemen üzülme...kızlar çok kötüyüm hsg sonucu arcuate uterus kan mthfrc677t homozigotmuş,bu rahimde bebeklerimin yaşaması mümkün değilmiş,yarın heyete gircem belki opere olmakmışım offf otobüsteyim ağlayamıyorum
bende bazen kendımı tutamam ve etrafı gözüm görmez aglayınca..
EVETT canım tahmın edebılıyorum o nedenle sana kapalı kutu dıyoum yaaboshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?