Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar çok kötüyüm hsg sonucu arcuate uterus kan mthfrc677t homozigotmuş,bu rahimde bebeklerimin yaşaması mümkün değilmiş,yarın heyete gircem belki opere olmakmışım offf otobüsteyim ağlayamıyorum

salla tatlım otobüsü ağla gitsin ay canım ne gelirse allahtan tatlım benim :Saruboceq::Saruboceq:

canım bu sonuçlardan anlamam tabıkıde ama bu kadar net nasıl konuşmuşlr anlamadım.. nasıl yanı opere ne demekk...bu kadar kısa surede nasıl böyle net açıklamalar yaptılar anlamadım yaaabilmiyorumkismile

mthfr 677 homozigot kan pıhtılaşması ya
bebk olunca kan sulandırıcı iğne kullanıosun canım
hsg neymiş rahim filmi değil mi o

serap canım temislik var ben ara ara bakıom size takılın kuşum
ama eyleme canım sıkıldı şimdi.öle şey olurmu.

canım,,,hiçç üzülme..öölümden başka herşeyin çaresi var...ümüdini hep yüksek zirvede tut...bak canım benim ablama çocuğun olmaz dediler...işm enterasan tarafı çok kısa süre sonra hamile olduğunu öğrendi..hiç morelini bozma..tatlım..Allaha güven..vermek istedimi kim ne demişse boşşşş

vallahi tatlım ne olucak bende bilmiyom bebişim bi olsun gelip gitçem herhalde öyle 4 ay gelememe gibi bi şansım yok allahım o günleri göstersin bakalım patronum ne yapıcak

eylem telefondan baglandıgı için net cevap yazamıyor sanırım.....ama kendını sıkma canımm.. aglamak ıstıyorsan aglaa serap ın dedıgı gıbı...

canım dur hemen üzülme...
valla sonuçlar ne anlama gelio bend etam bilmiorum...
herşey allahtan bitanem...

bende bazen kendımı tutamam ve etrafı gözüm görmez aglayınca..

valla aynen bende öle...
benimde gözüm kimseleri görmez..

gecmis olsun tatlim
bir arastir bakalim internetten nemis bu dedikleri
Allahtan baska kimse bilemez ne olucagini
umudunu yitirme
hersey duzelir hiv merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…