Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serapım kuşum nasılsın canımmm. facedeki resmin süperdi bebem bayıldım kııız. ıslıkta çalamamki yaaa

Eylem gargara yazmıŞsın da doktor vermedı bana gargara Şurup antıbıyotık bıde suda erıyen ÖksÜrÜĞÜ kesen bıŞı verdı bıde sÜnızıtle ılgılı bı ılaÇ verdı

serapım kuşum nasılsın canımmm. facedeki resmin süperdi bebem bayıldım kııız. ıslıkta çalamamki yaaa

AYYY SABAHINDA DAHA İYİYDİM KIZ DÖKÜLDÜK RESMEN SON MOLA YERİYDİ ORASI ABANT TURU YAPMIŞTIK KAYFEE FASLIDA BURADA OLDU VE BİTTİhihoyyyt

ayy erkeklerinn hastalığı çok zor oluyo benmkinden biliyom çok dıurdır oluyo doktora gitmiyooooo delie dıyo beniii geçen 40 derece ateşi var ağladım başında öle zar zor gittik

AYYY SABAHINDA DAHA İYİYDİM KIZ DÖKÜLDÜK RESMEN SON MOLA YERİYDİ ORASI ABANT TURU YAPMIŞTIK KAYFEE FASLIDA BURADA OLDU VE BİTTİhihoyyyt

benimde burnum tıkanıyor yaaa. ben grip olmak istemiyorum şimdi grip olursam astımım ilerleyecek hemen. :çok üzgünüm:

ayy erkeklerinn hastalığı çok zor oluyo benmkinden biliyom çok dıurdır oluyo doktora gitmiyooooo delie dıyo beniii geçen 40 derece ateşi var ağladım başında öle zar zor gittik

hiç deme hemde hiç çekilmiyorlar yaa. naz naz offf. telefonda ne zaman gelecen diyip duruyor yaa

ÇıÇeeeeeeeeeeeeeeeeem naber tatlım ceylan bugÜn gırmedı senın haberın varmı bende aramadım heÇÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…