Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yaw yorum yapamiom kusura bakma.
hiç anlamiorum çünkü bu işlerden
tek bildiim yastik olayi doğrudur.
çok kişiden duymuşluğum war
yarim saate çikar bence sen onu

Ben o yastık olayını 1 yıldan beri deniyorum o şekilde 1 saat bile yattım bacaklarım uyuşana kadar ama olmadı...15 dk falan kısa bir süre yatıyorum...Fazlada olabilir...

Ben o yastık olayını 1 yıldan beri deniyorum o şekilde 1 saat bile yattım bacaklarım uyuşana kadar ama olmadı...15 dk falan kısa bir süre yatıyorum...Fazlada olabilir...

Rabbim en kisa zamanda kawuştursun inşallah bebeine canim ya :Saruboceq:

İnşallah canım ya...Sanki gittikçe umudumu yitiriyorum...Geçen aylara göre buay daha sakin hissediyorum kendimi...

umudunu yitirme hayatim ya.Allah büyük.
kaderinde ne yaziosa o zaman olcak.çok inaniorum buna
benim bebeim o kadar plansiz oldu ki..
kader işte...

welcome canım abimin eşide klomene başladı bua ay oda 1 yıldır uğraşıyodu bakalım canım inşallah güzel haberler verirsiniz bize kuzum

fairylikecım ben 7+3 üm bugün dün gittik dr da öyle dedi bilmiyorum bende..

ben geldim kızlar yaaa. seniseviyorum arkadaşımıza üzüldüm. kendim aklıma geldi yaa. bende iki düşük yaptım çok zor Allahım kimseye yaşatmasın. sizler nasılsınız bakalım. benim eşimde hasta yaa evde ama ben gidemiyorum yaa.

ayy canimm..Allah kavuştursun inşallah :ecrin_bebek:

kilo aldin mi?ben 4 kilo aldim nerdeyse kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım.

ben 1 kilo almışım galiba ama sadece bel bölgem genişledi kotlarım sıkıyo..vallahi ben 20 kilo almaya razıyım o sağlıklı olsun yeter..

göğüsler dawul gibi oldu bile benim,çamaşirlarim olmuyo.yenilerini aldim bu hafta sonu.
kiyafetlerimin hepsi dar gelio.
normalde 34-36 beden giyiyorum.
kotlar zaten olmuyo artik.
Allahtan yaza gelio.elbiseyle idare etcez inşallah

eylem açlıklaa kalp atışlarınınnn bebeğin hareketlerinin alakası var bence çünkü ben açken karnıma dokunuyorum tepiştiğini falan çok az şekilde belli oluyo ama karnım tokken dinliyorum pıt pıttt çok net duyuluyoo elimi karnıma koyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…