- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.981
serap ben kaldıgım ayy bal+tarcın+polenn yaptımm canımm bıde o 7 adet yasını okudumm o ay kalmıstımm..tabıu bunlarr wesıledırr
patikim gescek tabe o dursa oğluşu durmas park par die
wallaa en iyisini yapıyo millete deli oluyorum
araba geçen dükkan we cam dolu olan caddelere salıyolar çocukları
koştura koştura top oynuyolar kuduruyolar
oooh ne güsel doğur sal sokağa
sonra kaçırılırsa devlete yüklen, araba çarparsa da şöföre
deli oluyorum biriz dükkanın sokağında war ööle bisürü welet
anammmmmmmmmm sen doluymuşun kızz he onlardan bende şikayetçiyim hiç umurları değil vallaa biziim burdada varr gürltü yapıyolar çok yaa
Aynennn :roflol::roflol:eed esıme de yıodumm dopıng olsun dıee:):)hakket adam yerınde duramıoduu:):):9
goz kararı yaptımm canımm ball benımnormalball dııl dı ama tutan bal dıolarr hakıkıymıss..ıcıne 1 cay kasıyı tarcın attım bıraz da polenn ..sabah ac karnınaa aksamda yatrarken ıcıodum
bizde eşimle anzer balıyla polen yemiştik her sabah bi kaşık bide eşimm gece yıyoduu
seraap güzelim pekim kullanmassan hap kistin daha büyüme riski yokmu o bilmemne kisti baya bi büyüyebiliyomuş ya allah korusun daha kötü olmasın soğan suyu mu yapçan?
Canım içebiliyosan bravo vallaa ben içememiştim zaten soğan sewmem suyu iice fenaavalla bu ay içmiycem canım bilmiyorum iyimi olucak kötümü görücem adet olunca belli olucak soğan suyu içiyom her akşam yemekten önce yarım litreye yakın bakalım ne olucak
serabım eminönünde aktarlar fln warya isttesin nası olsa o taraflara bi bak istersen
bide eşin için keçiboynuzu pekmesi de alabilirsin oda çok faydalı diolar bide çakşır suyu
canım içebiliyosan bravo vallaa ben içememiştim zaten soğan sewmem suyu iice fenaa
ama doğum kontrol hapına başlayınca bende tekrar denemeyi düşünüyorum
Kız çok dertliyim böyle sorumsuz annelerden yaa çıldırıyorum al çocuğu parka götür oynasın ya da müsait biyere götür başında dur
Dilek en güzelini yapıyo bence helal olsun
kız bizim dükkanın sokakta var bisürü ööle serseri velet çok da yüzsüzler anacım sokağa alışmışlar
Çok gürültü yapıyolar bazen telde konuştuumu duymuyorum bide cama top sert futbol topu atıyolar çamur atıyolar
Allah analarına akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?