- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.001
evet serap pahalı cnmm küçük nutella şişesi almıştıkk 50 liraydı rizeden getiriyolardı annem almış bana çok öksürüyom diye biz onu bebiş için kullandıkk polenidee muğlada tanıdığımız arıcılar var trakyayay gelıyolar yazın onlar getirmiş anneme orginall öle içmiştik
serap bak kistleri anlatıyolar show tv deee imkanın varsa izlesene
balla polen miii
ıyyyyyyyyyyy :sinifsinif:
kız millet senin gibi hemen hamiş kalamıyoo şekerimmm şanslısın sen bu konudaa mecbur her yöntemi deniyoz
Ayyyyyyy vallahİ bİlİyonmÖu Öyle bİŞ var dİye ÖdÜm kopmuŞtu kadın acİl ultrason deyİnce dedİm bu sefer amelİyatlık bİŞİ Çok ŞÜkÜrr
alerjim war benim bala mideme dokunuyo.
maşallah de kiz
bende bı yerde okudumm hamılelıkle beraberr bazı kıstlerr ortadan kayboluomuss kaybalmayanlarr kesınn normal dogumla temıslenıomus kendılıgındenn
seninki basit bişi dememkki cnmm normal kist doğum kontrol hapıyla gidiyomuşş ama çıkolata kisti gitmıyomuş şanslısın şükret
nevar ne yok kızlarr nasılsınız,serap sende de mi kist var,bende de var,kasıklarıma bazen ağrı giriyor,kistten mi acabaabilmiyorumkismile
nevar ne yok kızlarr nasılsınız,serap sende de mi kist var,bende de var,kasıklarıma bazen ağrı giriyor,kistten mi acabaabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?