Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

HEEEEE KIZ İYİ CANIM YA BU AYI GEÇİREYİM BAKALIM BİDAHAKİ AY ACAYİP KÜR YAPÇEMM KİSTİM GEÇSİNDE ÇALIŞMA YAPAYIM DEMÜÜkaydirigubbakcemile3

Ayyyyyyy vallahı bılıyonmÖu Öyle bıŞ var dıye ÖdÜm kopmuŞtu kadın acıl ultrason deyınce dedım bu sefer amelıyatlık bıŞı Çok ŞÜkÜrr

bende bı yerde okudumm hamılelıkle beraberr bazı kıstlerr ortadan kayboluomuss kaybalmayanlarr kesınn normal dogumla temıslenıomus kendılıgındenn

bende bı yerde okudumm hamılelıkle beraberr bazı kıstlerr ortadan kayboluomuss kaybalmayanlarr kesınn normal dogumla temıslenıomus kendılıgındenn

evet canım doktorumda öyle dedi bana

seninki basit bişi dememkki cnmm normal kist doğum kontrol hapıyla gidiyomuşş ama çıkolata kisti gitmıyomuş şanslısın şükret

ay evet canım ya çok şükür allahıma beterinde beteri var

nevar ne yok kızlarr nasılsınız,serap sende de mi kist var,bende de var,kasıklarıma bazen ağrı giriyor,kistten mi acabaabilmiyorumkismile

ay ewet yaa erkeklerde daha fena oluyomuş çikolata kisti de fena bişiy
ben de ilk giderken inşallah o diildir die çok dua etmiştim pko olunca sewindim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…