Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

walla yaaa..
günlerdir geliorum kimsecikler yok.
en sonunda gelmicem bi daa bu topieee :umursamaz:

merhaba arkadaşlar
cok acil yardımınıza ihtiyacım var. ovulasyon tesi kullanmaya basladım bu ay ilk kez dün cift cizgiyi gördum sizlere sormak için cok ugrastım defalarca denedim ama göndermede basarılı olamadım. velhasılk dün ilişki olmadı. bugunse teke dustu cizgi. çok pişmanım simdi keske dun deneseydik diye. bugun belki daha dogru olur diye bekledik. ama bilmiyorum hata yaptım galiba. lütfen bi şeyler söyleyin. hiö olmazsa (gec kalmıs olsam bile) öğrenmiş olurum

olsun sen yıne dene sansını nasıpte varsa olur..neden olmasın...
ama kuşum senın alttakı cızelgede 40 haftalık hamılesın dıyor anlammadım kuşum ..hamılemıısın..

oğlum ve ben ..baska topıktekı arkadaslarıma yolladım...sızede yollayım...emır ve bennn...
topık yavaslamasın dıye sılcem kızlar...çok yer kaplıyorr...

zaten sinirlerim tepeme geldi yaaa..
Yanimda çalişan kislar uyus etti beni.
şefliimi gösterttiler bana en sonunda

ohhhhhhhhhhh sefan olsun iyi etmişsin

oğlum ve ben ..baska topıktekı arkadaslarıma yolladım...sızede yollayım...emır ve bennn...
Topık yavaslamasın dıye sılcem kızlar...çok yer kaplıyorr...

ayy maşallah kızçeme oğluşu maşallah oh oh çıtırsın kız daha

ohhhhhhhhhhh sefan olsun iyi etmişsin

ayy maşallah kızçeme oğluşu maşallah oh oh çıtırsın kız daha

çok güselsiiinnn :))
oğluşunda çok yakişikliii..
maşallah ikinizedeee
tesekkur ederız canlar...ben kaçtım...kendınıze ıyı bakın..resmıde sıleyım kı yer kaplamasın topıkte...yavaslıyor taopık sonra..

kaybettim bebeğimi 29 nisanda doğacaktı. simdi 29-30 isan adet guum bakalım..

allah hayırlısını nasıp etsın canım..inşallah hamıle kalırsın yenıden canım...

hadi ii akşamlar herkese kislar..
yarin görüşürüs kismetse..
öptüm hepinisii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…