Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

heeeeeeee şüle ne ettin atlatta bilelim emme benimde çıkışım yaklaştı ne etçez pofffffff

Kızlar soĞan kÜrÜyle kıstı yok olan ÇokmuŞ bılıyonuzmu bende sadece akŞamları yapabılıyom emme ne etÇem artıkın olduĞu kadar

ay benim 43 olmuş bu ayki rekorum kaç olcek bakalım sempatiksalakcinni

senin skor ne canım en son ben 20 yaşında 3 ay olmamıştım hahahaha aşamazki aşamazkiii

bişeyciğimde yokmuş ne kist nede başka bişi şitresten olmamışım işten çıktıştım oarada

iyidir yaff ne olsun temizlik yaptım accık yoruldum bıcı bıcı yaptımm mis kibim oldum valla evimde mis kibim oldu ohhh valla rahatladımzemuszemuslaelaelaelaelae
Aaah ah bende o mis gibim günleri çok ösledim misafir gelmeden temislik yapamıyorum
Hoş o da üstünkörü oluyo pasaklı olduk iyice

heeeeeeee şüle ne ettin atlatta bilelim emme benimde çıkışım yaklaştı ne etçez pofffffff
çıkana kadar konuşruz bebemm..yrın burdayım nasıl olsa akşam da yasın okuycazz ınşallah...
Kızlar soĞan kÜrÜyle kİstİ yok olan ÇokmuŞ bİlİyonuzmu bende sadece akŞamları yapabİlİyom emme ne etÇem artıkın olduĞu kadar

bende okudum cnm çok varmış gerçekden inşallah sende de işe yarıycak merak etme kızçem...akşam da olsa yapıyosun netıcede yaa

ayy selam cnm ..iyiyim napım ugur böcügümde iyi üzmüyo bu ara annesını ıkı hafta sonra cinsiyet ögrenıcez allah nasıp ederse sabırsızlıkla o gunu beklıyorum

hayırlısı olsun canımıniçi sabırsızlanma cnm herşey gönlünce olsunn bebem :icecream::1hug:

senin skor ne canım en son ben 20 yaşında 3 ay olmamıştım hahahaha aşamazki aşamazkiii

bişeyciğimde yokmuş ne kist nede başka bişi şitresten olmamışım işten çıktıştım oarada
hee aşamaz sen üüle san 21imdeykene 9 ay olmamıştım :roflol::roflol:
Patlayacak gibiydim resmen annem dalga geçiyodu dourcan sen yakında Meryem kızım benim fln die :roflol::roflol:

heeeeeee bu akşam anneme gitçem yolda ara hazırlayayım sen gelene soğusun biraz dedi

hee aşamaz sen üüle san 21imdeykene 9 ay olmamıştım :roflol::roflol:
Patlayacak gibiydim resmen annem dalga geçiyodu dourcan sen yakında meryem kızım benim fln die :roflol::roflol:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhh kız hamiş olsan bi tane doğurursun böyle dokuz doğurmuşsundur oy oy oy

Aaah ah bende o mis gibim günleri çok ösledim misafir gelmeden temislik yapamıyorum
Hoş o da üstünkörü oluyo pasaklı olduk iyice

ayy valla temizlik gibisi yok yaa üstün körü yaptımmı heç bişi anlamıyom valla altta kalan mikroplar içimi kemiriyo yaa en güzeli dip köşe valla bende arada salıyom kendimi

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…