- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.341
akannehirakannehirakannehirARABAYLA TRAFİK YOKSA YARIM SAAT SÜRMÜYOOO ARADA KOÇİŞE NAZ YAPIYOM BIRAKIYOO bayanssulusmile
oh gunun uykusu trende başlıyor hee...BENİMDE UYKUYLA GEÇİYOOO UYUYOM SABAH AKŞAM mirmirmirmir
Ayy Allah sabır wersin o kadar yol çekilir mi yaa bekarken bende İstanbulda sürekli yollardaydım işim gesmekti zaten şimdi olsa yapamam heralde sakin bi şehre boş yollara çok alıştım
Oo bana İyİ davransınn
akannehir
akannehirakannehir
davransın kuşum..sen kızdıysan haketmıştır...kızma korktum hee..benıde mı düvecen kıss..sempatiksalakcinni
HAHAHAHA HAKKETTEN SERT YAZMIŞIM KIZZZ KIZDIM YAAA:lepi::lepi: ZATİİ BU AY ÇALIŞMA OLSADA KEYFİ OLUR BİŞEY OLMAZ BU AY :jeyyar:
selam çıtırlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum arkadaşlarım, diş tedavim devam ediyor hala...adetimi oldum son günü buğün :) ama bu ayda devam edeck tedavim...önümüzdeki aya inşallah çalışmalar ....az kaldı aranıza dönmeye...allahım şu mübarek gün hürmetine hamişlerimizin sağsağlim doğum yapıp meleklerini kucağına almayı, hamiş adaylarımızında tez vakitte sağlıkla göbüşlerini doldurup anne olmayı nasip etsin...AMİİİİİİİİn...
faırlıke gıss taaaa nırden nıreee gıdeyon...ohhh canım yaaa..massallah yanı....
bende gazıosmöan pasada oturdumdu..sonra maltepeye tasındım...daha sonra arkadas zıyaretı yaptım bır kaç kez...3 vasıta degıstırdım...maltepeden kadıkoy..kadıkoyden vapur emınönu..emınonunden gazıosaman pasa...
2 saat suruyordu vallah...
allah kolaylık versın sanada
serapım halkalı sırkecı bılmedıgım ıcın senın hakkında yorum yapamıycam...akannehir
trenle bıle 1 saat suruyorsa çook uzak...sempatiksalakcinni
kuşum nıye sıstın..tuzlu yeme kuşum sıskınlık yapar...eller ayaklar şişer kuşum beaa...
bebegını dogurunca hepsı geçer meraklanma..
yarin randewum war doktorla konuşcaz bakalim
şu anki gidişata göre önümüzdeki 6,5 ay içinde sadece 5 kilo almam gerekio.
o kadar şiştim yani kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?