Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ARABAYLA TRAFİK YOKSA YARIM SAAT SÜRMÜYOOO ARADA KOÇİŞE NAZ YAPIYOM BIRAKIYOO bayanssulusmile
akannehirakannehirakannehir

BENİMDE UYKUYLA GEÇİYOOO UYUYOM SABAH AKŞAM mirmirmirmir
oh gunun uykusu trende başlıyor hee...
hem ışe gıderken uyukluyon hem eve gıderken..her ıkı tarafada dınlenmış gıdıyon yani kuşum.. :roflol::roflol::roflol:

Ayy Allah sabır wersin o kadar yol çekilir mi yaa bekarken bende İstanbulda sürekli yollardaydım işim gesmekti zaten şimdi olsa yapamam heralde sakin bi şehre boş yollara çok alıştım

kuşum sen nassın..ilaçlar sokturdumu seni..sempatiksalakcinni

akannehir

akannehirakannehir
davransın kuşum..sen kızdıysan haketmıştır...kızma korktum hee..benıde mı düvecen kıss..sempatiksalakcinni

HAHAHAHA HAKKETTEN SERT YAZMIŞIM KIZZZ KIZDIM YAAA:lepi::lepi: ZATİİ BU AY ÇALIŞMA OLSADA KEYFİ OLUR BİŞEY OLMAZ BU AY :jeyyar:

HAHAHAHA HAKKETTEN SERT YAZMIŞIM KIZZZ KIZDIM YAAA:lepi::lepi: ZATİİ BU AY ÇALIŞMA OLSADA KEYFİ OLUR BİŞEY OLMAZ BU AY :jeyyar:

bellı olmas..istemeye ıstemeye yani keyfii olunca da bebek olcagı tutar heee...haydı bakam hayırlısı...:CüvCüv:

selam çıtırlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum arkadaşlarım, diş tedavim devam ediyor hala...adetimi oldum son günü buğün :) ama bu ayda devam edeck tedavim...önümüzdeki aya inşallah çalışmalar ....az kaldı aranıza dönmeye...allahım şu mübarek gün hürmetine hamişlerimizin sağsağlim doğum yapıp meleklerini kucağına almayı, hamiş adaylarımızında tez vakitte sağlıkla göbüşlerini doldurup anne olmayı nasip etsin...AMıııııııın...

amın canım...inşallah..:CüvCüv:

bebeişimin doğmasina yakin kurtulcam bu çileden şükür

Yasemınnnnnnnn kuŞum gel azcık konuŞalım tatlım benım hoŞgeldın ol tedavılerınıde arada da gel ÖzlÜyoz senııı

slmmm eliffcimm sen mi varsın kıss sadece bugün topiğimiz öksüz kalmış yaffopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…