Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

1 hafta var canım. haftaya perşembe yani. ama önceki ay 6 gün geçtiği için hiç bilmiyorum artık

kuşum zaman ne cabuk geçıyor demı...gosuslerın kaç gundur şiş...acale cevap.klestane kebap..hayde bre...:asigim:

kuşum zaman ne cabuk geçıyor demı...gosuslerın kaç gundur şiş...acale cevap.klestane kebap..hayde bre...:asigim:

evet canım yaaa bende onu düşündüm yaaa. çok çabuk geçiyor zaman.canım pazartesi ucları hafif hafif ağrımaya başladı dünde tam şişmeye acımaya başladı ama bugün bayağı acıyor yaaa.

ayyy inşallah gebesindir canim yaa
hadi hayirlisi inşallah:Saruboceq:

ay kızlar benim adetime de 7 gün var ama geceleri sola yattıgımda kasıgımda batma gibi agrı oluyo biraz da gögüslerim acıyo umutlanmak istemiyorum ama heycanlandım şimdibilmiyorumkismile

ayyy inşallah gebesindir canim yaa
hadi hayirlisi inşallah:Saruboceq:

canım benim inşallah yaaa. Allahım razı olsun canımmm.

ay kızlar benim adetime de 7 gün var ama geceleri sola yattıgımda kasıgımda batma gibi agrı oluyo biraz da gögüslerim acıyo umutlanmak istemiyorum ama heycanlandım şimdibilmiyorumkismile

bende istemiyorum canım ama böyle olunca söyleyeyim kızlar bana yardımcı olurlar dedim yaaa. senindemi perşembe canım. aynı gün yaaaa.

inşallah canım yaaa inşallah bende sende serapımda fatmada dilekte melikede elifte daha aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın ne olur. hepimiz canım

ahh kuşum sen sımcık bızı düşünme...ama inşallah hamılesındır kuşum yaaaa...
çok sevınırım...kendım kadar...
pelıncım ınşallah kuşuıum sendede vardır bebek...sanada çookk sevınırım...
göguslerınız hıç şişmıyorsa daha öncelerı bu bellırtı olabılır kıslar...

bende istemiyorum canım ama böyle olunca söyleyeyim kızlar bana yardımcı olurlar dedim yaaa. senindemi perşembe canım. aynı gün yaaaa.
evet canım günüm perşembe ama yukarı da cıkabiliyo aşşagıda inebiliyo bakalım hepimiz icin hayırlısı olsun tatlım
inşallah canım yaaa inşallah bende sende serapımda fatmada dilekte melikede elifte daha aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın ne olur. hepimiz canım

amin canım amin:Saruboceq:

cok sagol canım benim gögüslerim acır onu belirti olarak pek görmüyorum ama geceleri sol kasıgımda batma gibi agrı oluyo bu ilk defa oldu o yüzden heycanlandım biraz tatlım

benimde gebeliğimin ilk belirtisiydi göğüslerimin acimasi
üstüne yatamiodum o derece aciodu
ki hala ööle
hadi bakalim Rabbim kabul eder inşallah hayirlisiyla dualarimizi.
Herkes sağlikli,hayirli evlat sahibi olsun

canım benim eğer adet olacaksam bi gün önce falan şişer. bi kerede 1 ay adet olamamıştım o zaman şişmişti. işte kist vardı ama ne ilaç kullandım ne bişey vermedi doktor. kendiliğinden gitti. inşallah vardır cnaım yaaa. bizi düşünme diyorsun ama inan dualarımda hep siz varsınız. Rabbim boş çıkarmasın inşallah. burdan biri hamile olunca bende çok mutlu oluyorum. umut ışıüı gibi oluyor bana bide

evet canım günüm perşembe ama yukarı da cıkabiliyo aşşagıda inebiliyo bakalım hepimiz icin hayırlısı olsun tatlım

amin canım amin:Saruboceq:

benimde perşembe canım. ne tesadüf ama dedim ya geçen ay 6 gün gecikti

benimde gebeliğimin ilk belirtisiydi göğüslerimin acimasi
üstüne yatamiodum o derece aciodu
ki hala ööle
hadi bakalim Rabbim kabul eder inşallah hayirlisiyla dualarimizi.
Herkes sağlikli,hayirli evlat sahibi olsun

ya benim önceki iki hamileliğimdede böyle başlamıştı. ama benim psikolojimdende olabilir diye çok ihtimal vermek istemiyorum

selam kızlar ben gelıdmm..
ama çok yoruldummm hava çok sıcak burda..
hem dınleneyım hemde sıze bakayım dedım:))
nasılsınız bkalım

hoş geldin canım. kız senin kız kapıcı olacak. hani kız hep arabada gezer anan seni arabadamı doğurmuş derler ya. senin kızda çok gezenti olacak herhal.

Kıslaar ay kusura bakmayın site açık ama takip edemiyorum
yetişçek siparişlerim war çizim yapıyorum
sultancım ilaçlar bitmedi daha hastalanmadım ne yasıkki
kız inşallah hamişsindir diyorum ama ümit de wermek istemiyorum
yıkılması fena oluyo sonra ama inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…