Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benim 1 ay full geliyo galiba artık ne yapayım ben inş.kist gitmiştirde o yüzdendir geçen gece uyuyamadım acep adet gibimi atıyom yoksam kötü bişeymi oluyo gene

kuşum aklına kotu seyler getırme...çok yogun mu..bıtıyor gıbımı yoksam..nasıll bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

canım sıkıldı dilekçiğim şimdi gelmesi böyle iyimi kötümü ay ben bi başka doktora dahamı gitsem yada akşam acilemi gitsem kimyasal gebeliğide sskdan anlamışlardı ne yapçem ben ya

yok canım ilk başlıyo gibi başlıyo hani bikaç gün hap içtim ya bi arkadaş ondan olmuştur diyo 1-2 güne geçer dedi

canım sıkıldı dilekçiğim şimdi gelmesi böyle iyimi kötümü ay ben bi başka doktora dahamı gitsem yada akşam acilemi gitsem kimyasal gebeliğide sskdan anlamışlardı ne yapçem ben ya

tamam kuşum 1-2 gundaha bekle bakam belkı azalır bıter...
yanı kıstten dolayıda olmus olabılır..kıstı atmak için bunye cabalıyorda olabılır...kıstıde kanamayla atacak...
ama tam tersıde olabılır..yanı rahım kendını temızlıyordur..bazen çok yogun olabılıyor tatlım adet...
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…