Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya o arkadaş neden alıntı yapmış kii
off o yazı kalıcak şimdi orda..
topıc de bu tarz şeyler görmek sinirlerimi bozuyo keşke alıntı yapmasaymış

gıslarrr..nıeddünüzz..
ben acıl çıktım..kapım caldı komsum kucagında kızıyla geldı...

gıslarrr komsumun kızı fınınmın elektrıklı gozunu açmıs..bende kapalı tutuyordum fırınımı kullanmıyordum...çunku set ustu aldık bu eve tasınınca...oda bız mutfakta çay ıçerken buyuk gurultüyle patladı..camlar heryere sıçradı...ve ben dumur olmusum...oylece bakakaldım...tek dedıgım ""noldu şimdi""

sonra 1-2 dakka saf saf baktıktan sonra kalktım supurdum....:dilcikar:

slm kızlar
ben kalktım bişiler yidim geldim
bulantım yok bugün
afıyet olsun kuşum...
bugun bulantın yohh mu..iyi hadı bugun rahatsın kuşum...
ayyyyyyyyyy canım geçmiş ossun
misaf,rde gelcek iş çıktı sana

canım yaa..tam emırın uyku vaktınde geldı bırde...bılıyor o saatte uyuyor..bırde uyku problemı var emırde..yınede kaç oldu aynı saatte gelıyor ...ben onun kızının uyku vaktınde asla gıtmıyorum..çocuklar bellı bır saate alışırsa uyku ıyı oluyor...o gıttı saat 4 de uyudu..çok geçe kaldık bugun çookk..
temızlıgı yaptım..camları sıldım supurdum..artık olan olmus..allahtan kımseye bısey olmadı....
canları sagolsun kuşum....
çiçeemmm kımseler yohmu bugun kuşummm.... :1shok: naniknanik

hafta sonları böle oluo canım
ama yinede kalabalıktık bugün

bende komşuluk ilişkilerinde her zman mesafe olmasından yanayım
bazı insanlar düşüncesiz olabilio canım yaaa

şimdi nikimi aşşaada görmüşsünüzdür,bi slm etmeden gitmek olmaz demi güzeller,yerimseniben
dikkatimi çekti bikaç sayfanızı okudum,yalnız çok tatlı bi topicmş burası yaf,:CüvCüv:
allah nazardan saklasın,bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.:Saruboceq:
hepinizi opuyorumnanaktan

merhaba canım
hoşgeldin sohbetlerimiz güzeldir
sen ne durumdasın bebiş filan
hepimiz hamile değiliz ama o yolda ilerlioruz

gecmiş olsun adilemircim ucuz atlatmışsınız allah korumuş cana gelcene mala gelsin canım
evet canım ya..mala gelsın kuşum...
hafta sonları böle oluo canım
ama yinede kalabalıktık bugün

bende komşuluk ilişkilerinde her zman mesafe olmasından yanayım
bazı insanlar düşüncesiz olabilio canım yaaa
kalabalık gusul oluyor...yanlıslık kötü ...
komsum çok gezgın..ben 2 ay oldu tasınalı o 1,5 ay...bana5 kere geldı..bende karsılıgında gıttım..apartman yenı herkes yenı tasınıyor..ama o herkese gıttı bıle...daha 1 hafta once tasınanlara bılem gıttı...
ben gıdıncede emıre donuyo ne dıyo bılıyonusmu"""emiiirrr annen seni bize getırmıyormu oğlum """ akannehirakannehir akannehir

amın kuşum...sende gel begendıysen topıgımızı...gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…