Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:roflol::roflol:allah iyilini veesin kıs,ne yaşlılığı yavyuumaklinialirimsmilevalla erken evlenip,erkende çocuk sahibi olunca bişe anlamadım bu dünnadan,anca yaşıyom hayatımı,bayanssulusmiledertleri büyüdü ama olsunboshayallersmile

Son düzenleme:
evet roşum
bende öle malesef
benim 4. bebiş karnımda
allah bağışlar bunu inşlaah
ınşallah kuzum..sen hıç sıkma canını kuşummm.gel öpem senı Şeniz

evet kuşum yaa.
sen erken erkenmısısn
ben 26 yasımda evlendım...
ogulcugum 3,5 yasında...3 senede gezdık bebek düşünmedık..30 umda anne oldum...çok sukür...
ama çok çıtırız bız beaaa...
hayat çok güzelll sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnihihoyyyt

ben sizi köyu sohbete bırakim benimki
erken gelomuş öperim hepinizi

ahhh kuşum tamam bende kaççam bırazdan...
kociş geldı...uzandı yattı..sabah 5 de gıttı işe..ama klavyenın tıkırtısından uyuyamıyor sanırsam.yanımda koltukta uzanıyor..şimcık kalkıp düvecek benı zattennn :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

anam 34 yaşındasın çuk değilmiş
tüüüüü biz geçmi kaldık yaaaa
b, türlü doğuramadım ki :sm_confused:
kısmet ölemş bidanem,aslında sen geç kalmadın,ben acele etmişimboshayallersmile
evet roşum
bende öle malesef
benim 4. bebiş karnımda
allah bağışlar bunu inşlaah

üzüldüm ikiniz içinde,
bu bebişini de hayırlısıyla kucaana alırsın inş. cnm,çok dikkat et kendine hiiç yorulma,olumunekankayizsmile

ben sizi köyu sohbete bırakim benimki
erken gelomuş öperim hepinizi
bende bakınıp çıkçektim kaldım burda,ee muhabbet tatlı ,kendine dikkat ol cnm,opuyorumnanaktan

allah bağışlasın kuzucunu,
efet aynen öle çıtır çıtırız ,allahımıza bin şükür pıstıkımkaydirigubbakcemile5

çok gçmiş olsun cnm yaa
slm kızlar
ben kalktım bişiler yidim geldim
bulantım yok bugün

oh şükür
bu arada guldeşeker ankaraya gıtmıştı ya dönüşte laptap ı ankarada unutmuş ondan giremiyo haberınız ola bılmeyenlerr

Kızlar ben bugün pek yazamadım, muhtemelen yarın da ööle olur kocacım saolsun
kk da olduumu gördükçe oyalanmak yokk çalışşşşş die fırça yiiyorum lmaz:

Dilekçim geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah geç gelirler de yemek hasırlamak zorunda kalmassın yarına kalır mamaların kaydirigubbakcemile3

eliffffffffff gııııııııııı benim bugün gene ara kanamam başladııı bu ay erken başladııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…