Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eliffffffffff gııııııııııı benim bugün gene ara kanamam başladııı bu ay erken başladııı
Ay evet canım sahi okumuştum sabah çok ilginç yaa doktoru aradın mı pekim ne dio normal mi acaba?
Bana sinir stres olunca olur ööle kanama
Ama sen zaten kısa ve az olmuştun bu ay belki tam sökülüyosundur soğansuyunun da etkisi olabiler

Bu arada aşkolsun canım sizi yazamasam da takip ettim okudum ne war ne yok kocacımdan gizlice
De patikle bikaç gündür karşılaşamıyoz ben geliyorum oçıkıyo ben çıkıyorum o geliyo kaydirigubbakcemile3

bilmem kuşu az önce okudum korkmayın gelir diyo soğan suyu içince rahmin içi temizleniyo diyooo bakalım görcem olmazsa pazartesi salı giderim doktora

tubacım özeline yazdım tatlım..ayşegül,serap,fatoş aradığınız için sağolun canlarım ve tabiki bütün arkadaşlarım hepiniz benim için endişelendiniz dua ettiniz allah razı olsun..ama lütfen üzülmeyin çünkü ben daha çok üzülüyorum..kısa bi süre sonra aranıza dönerim dayanamam sizsizliğe..ama bidahaki sefer okumak için girdiğimde kimseyi üzülürken görmeyeyim kızarım valla..ben arada durumumu yazarım size..öpüyorum hepinizi..

evet canım ya bn giremodum
bulantılarımdan
dün ve bugü iyiyim
ama bu seferde bulantım yok die korkuom

bulantın yok diye korkma canım ya bende dr öyle dedim bulantım yok belim agrımıyor karnım agrımıyor falan demek yok dedi her kadında aynı olacak diye bişey yok dedi benım hiç olmadı canım ama cok şükür bişeyde olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…