Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

3 gündür iyiyim selcancım
bulantım geçti nie erken geçti yada başlarmı bilmiorum
aynı zmanda korktum bişi oldu die dün gittik kalp atımına baktık bişi olmadığını öğrenince rahtaladım
yani bulantı olsa dert olmasa dert

tosti+, pembe_patik+, S&U+, slcn+, fairylike, Elfella+, pelin67

kıslar nerdeyse herkes burda ascıık yazsanız diom
birasdan kayarım ben ilacı içtim

kız bebeği özledin bahane ettin demiii. nasılmış fasulyen iyidir inşallah

ayy canım yaa bende senın gıbıydımm her hafta persembe gunlerı baslardı bulantımmm 3 gun bıse yemeden kusardımm hep hastanede yattım o yuzdenn..ama 2 haftadırr tık yakk maslallahhh sadece sabahları fena oluorumm o kadarr ama hamd olsunn yıne dee..bende senın gıbıydımm bulantım olmayınca korkuodum acaba bısemı olduu dıee ama sukurler olsunn cokk ıyıyızz ıkımısdee

sende ıyı olursun ınsallah

kızlar karnım acıktı kocamı beklıyorum bugün bulgurlu ıspanak yemegi yaptım bol bol demir almak gerekiyor sizlerin menülerinide duymak istiyorum

slm kızlar azcıkın geçmişe baktımda haftasonuı yoktum bende bgn geldim annme gitmiştimm ay neler olmş öleeee ben zaten ilk girdiği gün anlamıştım bi cacıklık olduğunu elifle konuştuydukk

saol tosticim
kız bu öğlen yemeğimi bide akşam mı yapcan sen öldürcen beni valaa
ben yimek yapmıom
ama kayınvalde peynirli börek ve çorba yapcam dedi ne çorbası sormadım bile

saol tosticim
kız bu öğlen yemeğimi bide akşam mı yapcan sen öldürcen beni valaa
ben yimek yapmıom
ama kayınvalde peynirli börek ve çorba yapcam dedi ne çorbası sormadım bile

bu öğlen yemegi evet canım ögleden sonrada günümüz var orda yerim akşamıda düşünücem bakalım pizza yapabılırım

hoşgeldin birsenciiim

selcan sapığın biri dadandı
bizim topiğe başka yerlerede yazıomuş
ama varya neler yazıo bi görsem kesinlikle kimse tercüman olamaz kadar yani
ilk önce kandırdı bizi
çocuğum düştü kocam kaza yaptı falan die
nohut bunu azarlayınca buda başladı küfürlere
ooooooooooooooooof

nohutta şkayet etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…