Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hee o olaymıı bende burdaydımm:):):) onun kım oldugunu bılmıodumm amaa kufurlerını duydummm...salakk nıe ole bıse yapma geregı duyar ınsan anlamadımmm wallaaa

kızlar bende bi tuhaflık var yaaa. acaba kafayımı yiyorum bir duygusallık var üstümde sebepte yok. içimden bi ağlamak geliyor anlatamam. ama inanın hiç sebep yok. sanırım yakında beni tımarhaneye gönderirler. adet öncesi sanırım az kaldı ya.

merhaba kızlar nasılsını hepinize iyi haftalar diliyorum kuzular... işlerim yogun pek giremiyorum bu aralar kendinize ve umutlarınıza benim için iyi bakın olurmuopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar...umarım iyisinizdir hepiniz...ben çok iyiyim şükürler olsun...
çok güzel bi pazar günü geçirdim çok yogundu gerçi:))
bu sabah da annemlere geldım pc kardeşimdeydi pc yi almaya..ama akşma geçicem evime..kızlar ben çok tembel olmuşum yaaa evımı temizlemem lazım şöyle dip köşe çıkkk hiçç yapacak kadar güçlü hissetmiyorum kendımııı..kimseler yok sanırım şuan görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…