- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.481
ılınınca içiyosun ama ılınmaya bırakırkene sakın soğanları içinde tutmaya aynısı işteee yap dediğimi sennn sonuçta soğanla suyu kaynatıyosunnn başkaa bişi yokkkk
ya aynısı işteee yap dediğimi sennn sonuçta soğanla suyu kaynatıyosunnn başkaa bişi yokkkk
Canım benim adetlenince de yapabilirsin adetin 2.günü başlanabiliyoay artık bu ay ilaç aldımda.
bidahaki ay ayine olmazsam soğan suyunu yapım..
ilaçla adet olmak istemiorum yaaa
Canım benim adetlenince de yapabilirsin adetin 2.günü başlanabiliyo
Birde başlarken hamile olmadıından emin olmak lasım
o nedenkine?kızlar bide burda nasıl anlatıcam bilmimm ama bilenleriniz vardırdaaaa ben yinede sölimmm bebiş isteyen anne adaylarııı göğüz uçlarınızdannn eşleriniiizi uzak tutunnnn kendiniz bile ellemeyinn :kedi:
Günaydın kıslaaarr hoşbuldum patikim
Kızzz güldeşeker hoşgeldin nihayet geldin
kızlar bide burda nasıl anlatıcam bilmimm ama bilenleriniz vardırdaaaa ben yinede sölimmm bebiş isteyen anne adaylarııı göğüz uçlarınızdannn eşleriniiizi uzak tutunnnn kendiniz bile ellemeyinn :kedi:
üff varya bu kürleride kaynananın gözü önünde yapmak ne feci bi durum..
allahtan son ayımda kurtuluom..
bi meraklı bi meraklı sormayın...
herbişiden haberi olucak iilaaa....
bakın adetten sonra süt buharına oturucam ..
üffff onu bile nası yapcam kara kara düşünüom...
ii canım nooolsun adetlenmeye çalışıyorumh.b saol canımcımm sende hoşgeldinnn nasılsınn
kızlar bide burda nasıl anlatıcam bilmimm ama bilenleriniz vardırdaaaa ben yinede sölimmm bebiş isteyen anne adaylarııı göğüz uçlarınızdannn eşleriniiizi uzak tutunnnn kendiniz bile ellemeyinn :kedi:
anaamm o nieki kııı..
vatoz durumuna karşılık dion dimi..o olmasın yani..
iide niyekine??
cnm senin tüplerinmi tıkalıı o tüpleri tıkalı olanlar için iyi bide çok ağırr onu yapması iyice okudunmuuu yapanlarııı hiç üşütmemen gerekıyomuşşş 3 4 gün yatman gerekıyomuşşş tabi ilşkiyede girilcekkkk yanında birinin sana yardımcı olması lazımmm hatta bazılarıı banyo bile yapmıyomuşşşş
oldumu kıs..
iii bitsin çalışmlara son sürat devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?