Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar bide burda nasıl anlatıcam bilmimm ama bilenleriniz vardırdaaaa ben yinede sölimmm bebiş isteyen anne adaylarııı göğüz uçlarınızdannn eşleriniiizi uzak tutunnnn kendiniz bile ellemeyinn :kedi:

üff varya bu kürleride kaynananın gözü önünde yapmak ne feci bi durum..
allahtan son ayımda kurtuluom..
bi meraklı bi meraklı sormayın...
herbişiden haberi olucak iilaaa....
bakın adetten sonra süt buharına oturucam ..
üffff onu bile nası yapcam kara kara düşünüom...

kızlar bide burda nasıl anlatıcam bilmimm ama bilenleriniz vardırdaaaa ben yinede sölimmm bebiş isteyen anne adaylarııı göğüz uçlarınızdannn eşleriniiizi uzak tutunnnn kendiniz bile ellemeyinn :kedi:

anaamm o nieki kııı..
vatoz durumuna karşılık dion dimi..o olmasın yani..
iide niyekine??

cnm senin tüplerinmi tıkalıı o tüpleri tıkalı olanlar için iyi bide çok ağırr onu yapması iyice okudunmuuu yapanlarııı hiç üşütmemen gerekıyomuşşş 3 4 gün yatman gerekıyomuşşş tabi ilşkiyede girilcekkkk yanında birinin sana yardımcı olması lazımmm hatta bazılarıı banyo bile yapmıyomuşşşş

anaamm o nieki kııı..
vatoz durumuna karşılık dion dimi..o olmasın yani..
iide niyekine??

vatoz ni demek kızz eyvahedigeldismile ben bilmim onuu ama göğüs uçları uyarıldığında prolaktın hormonumu ne yükselıyomuşş o da hamile kalmayı önlüyooo bunuu sakın kulak arkası etmeyınnn ne olur arkdşlarrr izmirde bi dr sölemişş arkdşıma sağolsun oda bana sölemiştiii

ya benim tüplerle alakalı kesin bi sonucum yok canım...
bakalım bu yeni doktor amca bişiler yapıcak ozman belli olucak..
ya okadar ağır bi işlem oldugunu duydum ama ben hepsini yapamam muhetmelen..
artık oldugu kadarıyla...

ay bide belinizde açılma olabilir diee bardak vurdurun belinize adetiniz bitiminde banyo yapıyozya ondan sonra eşiniz vursun bele bardağ sonra ilişkiye girinnn

ben ilk ay ablam yapmıştı köyde ama o gece ilişki olmadı misafirlikteydık diğer ay evdeydık eşim vurdu belimeee o ay hamişştim kızlar sadece bunun etksii değildir belki ben bi çok yöntem denemişştim çünküü ama ikinci ayımda hamiştimm

fatoş kaynanana doğal antibiyotik dersin
boğazım ağrıo ilç içmek istemiom de
ben bi kere arkadaşıma incir kürü içerken yaklandım.incir suyu mu görmüştü
bende bağırsaklarım için yapıorum didim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…