Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

onu banada önermişlerdi ma cesaret edeemedim bennn bide zor geldi bana çok onu yapınca ara kanama oluyomuş haberin olsn cnm

neler daha öğrenecez yarabbim
ilk defa duydumm bunudaa

yani şöle izah edim..
senin nedemk istediğini anladım..
yani kızlar biraz fazla açık olcek ama napım..
eşleriniz göğüslerinize diliyle dokunmasın..
emme durumu olmasın..
çok ayıp ama dicem..
yalama durumuda olmıcak.
keza proklatin yüksekse süt gelebilir...
süt geldiği zamanda vücut kendini otomatikman hamile sanıp o yönde hormon salgılıomuş..
bunuda baaa doktorum demişti..
hatta adam eliyle gögsümün ucunu acıtana kadar sıkmıştı..
ama çok şükür bişi gelmedi benden...

Evet o biras karışık bi durum hem senin tüplerde de işiy yoktu ki
hee bide ben bişiy dsaha öğrenmiştim eskiden ninelerimizin yaptığıu bi yöntem olarak duymuştum çook önceden
burda da o konuda forum açmışlar okudum faydasını gören war
adaçayı yağı(elma yağı olarak da geçiyo)adetlendiğin zaman bi pamuğa döküyomuşsun
üzerine çok az da ayçiçek yağı batırıyomuşsun (ayçiçek yağı şart diil sadece cildi hassas olanlara tahrişi engellemek içinmiş.) içeri koyup gece onunla yatıyomuşsun
adaçayı yağı da uçucu bi yağ olduğundan rahmi fln temizliyomuş yolları açıyomuş

heh ne güzel anlattı bakkk sağol kuşumm

soğansuyu idrar yolları iltihabına da iyi geliyomuş söktürüyomuş
iltihap olunca ilişkide we idrarda yanma oluyomuş
iş yerinde üşütmüşüm fln da diebilirsin
eskiler biliyo çünkü soğansuyunun fonksiyonlarını yemeyebilir

kız birsen neler bilion heç b,lg,m yoktu öle şeylerden
sen ne kadar uğraştın hamile kalmak için

heee kızz bende şimdi farkına vardım baya bilgim varmış yapmadığım şey kalmamışşş valla cnmm ben evliliğimde 5.yılımdayımmm ama bebek düşünmedik biz uzun zaman bende adet düzenszliğide vardı zatenn bebekk düşünmeye başlayınca geçen yaz sonu dr ye gittim tahliller falan filannn bir ay yasmın kullandım ilaç içtim yumurtlama ilacııı 2inci ayımdada hamile kaldım çok şükürrr ama bunları o kısa dönemde yaptımm hepsiniii incir yedim bal polen yedik eşimle belime bardak vurdurdummm göğüslerden uzak durdukkk ilacımıda içtimmm ovülasyon testi kullandımm ikinci ayda sonuç aldık allahım yavrumu kucağımdada göstersin sağ salim inşş

vatoz muhabbeti de bu oluo o zmana :roflol:
kız fatoş ne diim sana çok açıklayıcı oldu :roflol:
peki hamileyken durum vaziyet nasıl olcak
gerçi biz kardeş gibi olduk adamlaolumunekankayizsmile

yaa bele nasıl bardak vuruoki..
valla bizim akrabalardan biri kayınbabaya yapmıştı ağrısı için..
ama kan toplamıştı heryeri..
çok korkmuştum bende ...

vatoz muhabbeti de bu oluo o zmana :roflol:
kız fatoş ne diim sana çok açıklayıcı oldu :roflol:
peki hamileyken durum vaziyet nasıl olcak
gerçi biz kardeş gibi olduk adamlaolumunekankayizsmile

hi hiiiii siz uyuyun kardeş kardeş..
9 ay sonra acısını çıkarırsınız???

yakı yapanda var ama biz bardk vurdukk belin açıksa topluyooo eskiden hep bu şekil yapılıyomuşşş ekmek kabuğunun üstüne 4 5 tane kibrit takıyosunn onu beline koyuyosun kibritleri yakıp hemen bardağı kapatıyosun o bardakkk nasıl et topluyo anlatamamm çok az morarıyo ama bişi olmuyo katlanılcak bişi yani kızlar benimmm eşim yaptı valla bende yapamam belki başkasına ama benimki cesaret ettii zor bişi değil bel fıtığına iyi gelirmi bilmiyorum güldecğimmmm onu yaptıktan sonra ilşkiye giriiceksiniz kızlar unutmayın bide adet bittikten sonra yapılcak

çiçek hamileykende sakın uzak durcaksınız öle şeyden göğüs uçları uyarıldığında direk rahimi uyarıyoo ve düşük riski çokkk

hee heeeeehh
öle derim artıkın bende napım!!

birsen 5 sene düşünmedin sonra 2. ayda hamile kaldın bak allahın işine ne güzel
maşallah herbişeyide yapmışsın kuzuuuuu

yaa bele nasıl bardak vuruoki..
valla bizim akrabalardan biri kayınbabaya yapmıştı ağrısı için..
ama kan toplamıştı heryeri..
çok korkmuştum bende ...

kan toplamıyo cnmm morarıyo hafif açıklık varsa o etler toplanıyo bardak altında zaten şişiyo gibi oluyooo ama bi sorun olmadı bende koca karılar varsa bilen onlara yaptırınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…