- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.561
şimdi adetim bitsin..
ogün annemlerde bıcı bıcı yapım..
sonra o işlemi yapak..
akşam gelsin herif beni alsın.
ben arabadaykene herifin aklını başından alım..
odamıza girek bebek için fikfik yapah...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabiii cnmmm haklısınnn güvenilir kişiye yaptırınnn he benmkii cesaretlii adam becerdii eee en çok bebeişi o istiyoduuu kaydirigubbakcemile5
isolde sen kaç yaşındasın kız
allah seni kahretmesin emiiiiiiiiii :roflol: heeh aynen dediğin gibi yap kuşumm belini üşütme sakın ama tamammıı sarın bardak vurduktan sonra
88 liyim ben...
19 mayısta doom günüm...
evet canım sende mi adet oldun olsun ya hayırlısı her şeyin sabırla bekliycez tatlımolumunekankayizsmilecanım merhaba demek sende adet oldun haa. ikimizinde adeti birer gün erken oldu kız. olaya bak. tam kader arkadaşı olduk.
evet canım farkındayım muhabbet koyu meme işine bende şaşırdım ohaoldumsmileilk defa duydum daha neler ögrencez ya hamile kalalım diye yapmadıgımız kallmadı nerdeyse ama tık yok bebempelin bebem muhabbet heycanlı
dalsana içine
alınma datlum mevzu fena ona dalmışım:CüvCüv:
memeler filan bak neler öğrenios vay anasını
pelinn tatlımm kalabalık olunca gözümüzden kaçıyo canım benimm görmedimm hastalanmışsın üzme kendini zamanımız gelmedi demekki daha bizimm
anacığımmm kız daha çüçükmüşünnnnn ne okadar acele ediyon beee dur daha zamanı var dimekkii alkisalkisalkis
cücük....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he valla dooğru dionda...
evlenince istio insan işte....
ayy aslında yaşımdan dolayı rahatım ama tek sıkıntım işte kistti, tüptü..
onlar canımı sıkıo..yoosam beklerdim vallaa
kız birsen hiç yapmadınız şimdiye kadar sırnaşık şey
bide 9 ay hamile kadındada tık olmicek öle dedin dimi
doru anadım
kız bnlar çuk önemli
ay bendemi bi sorun vardı acabaa bende 21 yaşında evlendim ama ödüm kopuyodu hamile kalıcam diee borç harç içinde çocuk yapmayı hiç düşünmedimm bidee kendimide hazır hissetmıyodum daha
ee pekii bu dr lar niye bas bas bağrıyolarkii hamilelik cinselliğe engel değil diyee
ben annamadım valla
Bİrsen sen kaÇ yaŞındasın kuzu ben 27
Şİncİk sıra İncİr kÜrÜ soĞan kÜrÜnÜ 15 gÜne tamamlıyımmı yoksam doktor dÜn baktı tertemİz dedÜÜÜ
ya kızlar yaa bence düzenli adet oldugunuza bile sevinmeniz gerekio..
bakın ben onuda yapamıorum..
hele son zamanlarda iice şaştım..
ilaçsız olamıcak duruma geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?