- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.601
ay kızlar size bişi anlatım bizim trakyada olmuş bu olay kadın son aylarındaymış tamammı ilişkiye girmişlerrr kadın ilişkiden sonra ağrısı tutmuş doğuma gitmişş bebek doğmuşş bebişşin yüzü sperm doluymuşş ayy bu kadarıda saçma valla adamlarda biraz sabretsin dimi amaaa
ay kızlar size bişi anlatım bizim trakyada olmuş bu olay kadın son aylarındaymış tamammı ilişkiye girmişlerrr kadın ilişkiden sonra ağrısı tutmuş doğuma gitmişş bebek doğmuşş bebişşin yüzü sperm doluymuşş ayy bu kadarıda saçma valla adamlarda biraz sabretsin dimi amaaa
BAK İYİ O Bİ OT DAHA VAR İSMİNİ BULAYIM KARIŞTIR İÇ DAHA İYİ OLUCEKKK :lepi:
la oğlum valla cinsellikten soğuttun beni haaa
o da sen yaşlarda anne olmuş sanırım kız böyle üzme kendini canım benimkız delüüü onun bi oğlu var ben daha hiç ana olamadımkineeeeeeee
canım ben inanamadım buna ee bebişin kesesi varr nasıl sperm oraya kadar gidecekki keseyi geçipte ne bilemm olabilirmi kii
kızlar sohbet koyu ama ben kaçıorum yavaştan öpüorum hepinizi
çok pc başında durmucakmışımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahahahhahaha delüüü soğuma sana lazım daha cinsellijkk hamişkalda sonra soğursun
valla cnm bilmıyorumm kız kadının doğumu yaklaşmış açılma oldu herhalde çünkü o gün doğuma gitmişşşş
yaaa kıssllarrr benim eşimin pazar doğum günüü
durdu durdu pazara rastgeldii eee evde olacak ben şimdi nasıl bi sürpriz yapacam ona
bi yardım edin bakemm
ben herife diomda hamiş kalırsam napıcan die..
yanaşmam bebege bişi olur korkarım..
e 9 ay beklicenmi diom..
beklerim dioo..
aşkım sen beklende ben bekleyemem dio..
gülüo garibim...
ayy canım allah ibret olsun diyede verir böyle işleri
yani son zamanlarda hanımlarınıza karşı şefkatle yaklaşın diye uyarılar varya
aazgın yamuk ağızlı bihter gülüşü smilesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?