Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:tomato:

vay anasını birsenimede bakın
doru sölüon da kız yinede acıom

en son gittiimizde dr.a sordu ne zaman kalkicak yasak die

dr.da dedi ki

aslinda amerika da filan yasaklamiolar,normal olarak bi zararida yok
ama biz yinede ilk zamanlar pek istemiyoruz.
çok dikkatli ve sık olmamak kaydiyla olabilir tabi dedi dr hanım.

kızlar ben bayağı kötüyüm izin aldım. kendinize iyi bakın. öpmüyorum sizleri grip bulaşmasın sonra.
görüşürüz cnm ..dıkkat et kendıne c vıtamını al....eve giderken portakal al da sık iç tatlımm ıkı gune bişin kalmaz ınşallah
nohut listei düzelttin mi kuşum
yayınlasana sana zahmet

düzenledım cnm ...ne zahmetı bebemm...buyrunnnnnnnnn

yarın dua günümüz arkadaşlarr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduk melikecim,ayşegülüm ve ceylanım..valla gözlerimle gördüm hatta napıyo dii baktım yeni ev döşeyeceklere dekorasyon fikirleri diye biyer okuyodu
hayırlısı çiçeğim cuma kaçta gitçen biz 2 gibi gidicez senden güzel haberler bekliyorum ama ben hazırlanıyorum yavaş yavaş kötü habere sanki..rabbime emanetiz artık o ne derse o olcak..

deme öle eylemim
allahın takdiri
benim kociş rand. aldı ama kaça bilmiorum
2 dedi galiba unuttum gitti
çok heycanlanıom herseferindee
allah yüzümüze baksın

baktım ben şimdi profiline eylemcım...gece 1.30 da gırmış en son...varır bi bildigi heralde:umursamaz:

canım senınde kendını kötüye hazırlman da iyi bişey...bn bile bu halimle kendımı hep kötüye hazırlıyorm napalım hayat şartları herşey diledigimiz gibi olmuyo...dedigin gibi rabbime emanetiz hepımız o ne derse o:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…