Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohutum hiç yazık olmaz adamlara neden yazık olsunki ne olcak sankii sen neler çekıyosun hamile kalabilmek içn kaldığından beride ayrıı bulantılar kusmalar kasık ağrıları bel ağrılarııı erkeklerde sadece bişiye katlanıversin ne olucak sanki

sağol canım benim ama ben aşılama yaptırdım tutmadı. şansımıza artık tüp bebek kaldı

:tomato:
vay anasını birsenimede bakın
doru sölüon da kız yinede acıom

merak etme birsencim
böle didiğime bakma kıyarmıyım kız bebeğüme
yerüm ben senun bebegini kuzummmmŞeniz
hatta bi ara arkadaşımdan giriorum dedi
netim bozuk dedi
:umursamaz:
evet bende hatırlıyorum bakalım gelır bir gün elbet sorarım ben onaalmaz:
çiçek nohutt anacığımm başka yöntemlerde varr biliyonuzz belli bi sürede bişicxikkk olmazzzz yüzeysel geçin bazı olaylarıdaaa
:roflol::roflol:ayy biz öle yapmıştık zatii:kedi: kocamın rüyalarına başkasının girmesine izin vermemek için:kedi:
nohut sizin yasak bitti mi
evet cnm bizim bitti şükür....keyfi yerinde bizimkinin o nedenle artık..ama çok temkınlıyız artıkguclubacismile
Güzelim hamileliin tüm eziyetlerini kadınlar çekiyo erkeklerde biras sıksınlar dişlerini
Hem tatmin olmalarının başka yollaı da war illlaa şart mı bebişi riske atmak
dogru cnm
ayyy erkeklerınde katlanamadıgı tek şey bilirsin cnm ..o üç ayı nasıl geçirdigimi ben bilirimakannehir
sağol canım benim ama ben aşılama yaptırdım tutmadı. şansımıza artık tüp bebek kaldı

hayırlısı olsun cnm...ayy ne kıymetlı olur varya...yesın onu teyzoşuuŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…