- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.161
amiiiin serabım amiiinnnohhhhhhhhhhhhh insan kırmızı kart görüncede sevinebiliyo demüü hade darısı elifimim başına
ayy hadi inşşallah canım..oooo tebrikleeerrr darısı başımaaaa
ohhhhhhhhhhhhh insan kırmızı kart görüncede sevinebiliyo demüü hade darısı elifimim başına
o zaman zaten utandım sıkıldım anlamam açık açık anlatacan ona görekız varya bi tutsun zaten topic acacam...
e hadi gözün aydın cnm
gözün aydın fatoooooooooooooooooooooş
:roflol::roflol::roflol:
ilahi çiçeem yaa
o zaman zaten utandım sıkıldım anlamam açık açık anlatacan ona göre
ayy benıde gerdiniz sonunda toptan kutluyorum sizi arkadaşlarrr...
seraım ev ne durumda haftaya pazar uçuyosun dimii
rahat :roflol:emredersiniz komutanım....
(hazırola geçmiş asker similesi)
selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
DÜZENLI OKUMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN SİLİNMİŞTİR BİLGİNİZE...
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 22:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASİN İ ŞERIF OKUYACAK KİŞİLER:Saruboceq:
NOHUTLU PILAV
ÇİÇEK8182
İSOLDE
TUBA88
EYLEM
DİRİM
YASEMIN66
PISON
ÖZNUR_
S&U
DİLAYY
MİRAGE1983
EMOS8935
ELFELLA
ASNIL
YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını saglıklı bır şekilde kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" bebeğini saglıkla kucagına almak istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş ailesi için de hidayet istiyor.":Saruboceq:
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLAY: " bebegını aklı bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almak ıstıyor annesı için acil şifa istiyor ":Saruboceq:
MİHRİBAN: "saglıklı ve hayırlı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
EYLEM:"bebegini sağlıkl kucagına almak istiyor":Saruboceq:
DİRİM: "dogal yollardan sorunsuz bır hamılelık hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bİr bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
ÖZNUR: "eşi için hidayet ve oglu için hayırlı bı gelecek istiyor":Saruboceq:
S&U: "Tez zaman da saglıklı bır bebiş ve bu süreçde sabır ve dayanma gücü istiyor":Saruboceq:
ELİF: "hamiş kalıp hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLEK:" Allah'tan doğal yollarla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir evlat istiyor":Saruboceq:
ASNİL: "saglıkla gelecek hayırlı bır evlat istiyor" :Saruboceq:
görew kutsaldır serabım kolay geleya kızlar kusura bakmayın ben şe dönüyorum keşke burada olabilsem
önümüzdeki ay b zamanlar ohhhhhhhh herşey rayına oturmuş olucak ınşallah canım benımmmmmmmmevet canım ya gerildim bende
ay ev ayrı tükan ayrı bide bebiş çalışmaları bari biri tam olark bitsede aklımdan çıksa aman ne gerildim şincikkkk bendeohaoldumsmileohaoldumsmiledelikafaduldendelikafadulden
insanın bi mesai saatinin olması ne güsel bişiy
ben uzun zamandır bi dün erken çıktım o da 6 da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?