- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.181
ah canım yaa...çok yogun çalışıyonuz sizde gerçekten yaaa..çok paa kazanıyonuz heraldee
nohut asitli içecek mevzusuna cvp vermedim
kız ben normalde içmem bilion benim sağlıklı beslendiğimi
ama hamişken canım istio yaaa
içim yanıo
senin kocişte benim gibiymiş elimde meyveli soda gördü bende kalsiyum var sağlıklı dedim
önce şaşırdı sora bişi demedi inandı ama ben salladım
ama onlar kola içiooo oda içmesin ozman
aç karnına sabha ve öğle yemeğinden önce kuşum
yumoşlar olmadan başla yani hemen
aç karnına sabha ve öğle yemeğinden önce kuşum
yumoşlar olmadan başla yani hemen
aaay hawalar biras daha açısın da piknik wakti gelsin mangal wakti gelsin hattaa denize de girelim ay yazı ösledimbenım de içim çok yanıyo bazen canım yaa resmen kola diyip ölüyorum ama izin vermiyolar işte bende bebişime zararlı dıye lıp içmiyorum...
benım kocişte kola asla içmez canım çok nadir bi bardak içer oda nadirdir yani kocişimle salıncakta çekıldıgımız resım var msn eklıyım de bak..çocuk gıbıydık hafta sonu yaa
ah nerdeee aksine çok para kazanamadıımız için hep çalışıyorus
bi hamile kalsam dükkan fln bırakmiicam zaten eşim çalışıyo başka yerde
birinde wardı sankim annesi hastalandıında arayıp öğrenmişti isolde de ya da serapta olabilerkızlar dilayın nosu kimsede yok mu
benım de içim çok yanıyo bazen canım yaa resmen kola diyip ölüyorum ama izin vermiyolar işte bende bebişime zararlı dıye lıp içmiyorum...
benım kocişte kola asla içmez canım çok nadir bi bardak içer oda nadirdir yani kocişimle salıncakta çekıldıgımız resım var msn eklıyım de bak..çocuk gıbıydık hafta sonu yaa
aaay hawalar biras daha açısın da piknik wakti gelsin mangal wakti gelsin hattaa denize de girelim ay yazı ösledim
yaz gelincede kesin çok sıcak die dertlenirim gerçi sempatiksalakcinni
eşiin başka yerde çalışıgını bılıyodum cnm sölemiştin....
inşallah tez zamanda hamıle kalıp iş veda edersinkaydirigubbakcemile3
biz sezonu açtık valla cnm hafta sonu çatalcaya gittik..çok esiyodu gerçi hasta olcaz dıye korktuk ama bişi olmadı şükür..yaz çok özledım vallaaboshayallersmile
bende de var cnm aramak isteyen varsa özele atarım mesaj...birinde wardı sankim annesi hastalandıında arayıp öğrenmişti isolde de ya da serapta olabiler
ay çok güldüm insanlardan kaçıyoz yazmışsın yakaydirigubbakcemile3bebem ne güsel yaaaa
bisde başlasak allahın ziniyle gezmeye
dışarı çıktık pazar günüü ama suç işlios gibi geri geldik
bide biz kimseye demios ya insanlardan kaçıos resmen
yaz geldi ya hamile kalmasam bile çalışmayasım war
kaynanamların yazlıkta keyif çatasım kadınlarla laklak yapasım denizi izleyesim war
koca yaz geçmes dükkanda dört duwarda :icecream:
kızlar ben çıkıorum..
hadi ii akşamlar...
aaa kız çatalcanın neresine hanki köyüne gittiniz ben çatalcanın bi köyündenim terkos gölü kıyısında köyümüs
piknik için harikadır manzarası hawası bilmiyosanız tawsiye edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?