Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Canım akŞamları yemekten Önce yapıp ıÇıyodum ben sabahları yapmadım mıdem hassas dıye normalı sabah ve ÖĞlen ıÇılmesı

ayy yazmışsın zaten..
kız ben öğlen işyerinde hazırlayamamki..
bende akşam içsem olar demi..
sabahlarıda içebilirim sanırsam..

2 kere ıÇılıyo sabah yemekten Önce bıde ÖĞlen yemekten Önce canım 15 gÜn uyguluyosun adetının 7.gÜnÜ baŞlıyosun benım adet bıttı dıye 3 yada 4.gÜnÜ baŞladım

Yanı Çok kÖtÜ deĞıl canım benım bıde grıbıme denk geldı rahat rahat ıÇtım koku falan almadım sadece 1.gÜnÜ kÖtÜ oluyon okaa mıde benım mıdede sorun vardı dokunur sandım ama hıÇ problem yaŞamadım akŞamları ıÇmekle ama sen aÇ ıÇ ben ıÇmeden bı yudum ekmek atıryodum aĞzıma

DÜn pısonlada gÖrÜŞtÜm Çok ÜzÜlmÜŞ oda ya eŞıde kızmıŞ ÜzdÜn kendını dıye galıba bıdaha gıremıycek

ayy kıslar dun sızı bıraz kızdrmısım galıba cook ozur dılerım ınanın acılen cıkmak zorunda kaldım... yazdıklarınzı yenı okuyorum daha bu arda coookkk hızlısınız sıze yetısmek ne kadar zorr.... gergınlık yaratttıgım ıcın tekrar ozur dılerımm....

gunaydın asnıl.. evet ıkımız varız galıbaa

ben denk getiremiyorum zaten pek canım iş yogunlugum oldugundan ara ara bakamıyorum bile bazen bir sabahları birde bazen öglenleri bakabiliyorum , arkadaşları yakalrsam ne ala yok yakalayamazsam okkalı bir selam çakıyorum herkese :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…