- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.281
gunaydın tostı... balıkların hayırlı olsun canım:))
yumoşların büyüyüp gelişmesine yardımcı oluyo
Bizim gibi büyütmekte zorluk çekenler içün
nerden biliyorsun diye allah allah daha belirtimi olurmuş hele günün bir geçsin ondan sonra bekle belirtileri hadi bakalım hayırlısı canım umarım ikimizde balıklar gibi hamiş oluruz:)) tostinin balıkları yine bizden önce bir posta dogurur gerçi :roflol:gunumuz aynı valla canım benımde 29unda hayırlısı bakalım benım yok galıba ama hayırlısı
kız asnilin degıl benım balık anne oldukaydirigubbakcemile3
Günaydın kıslaaar ben geldiim
ooh ne güsel serabımın patronu yok sanırsam
asnilin de balıklar anne olmuş hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3
Bende face deki balıklarımı yumurtlatıp duruyorum gerçeği gibi olmasada
Ezgi sende hoşgeldin canım
GÜnaydın elÜfffffffff
ohhh bende rahatladım fatoŞÇumm
kız elİf sende yokmu hala bİŞİ
yumoşların büyüyüp gelişmesine yardımcı oluyo
Bizim gibi büyütmekte zorluk çekenler içün
Asnİl Çatlamayınca kİst yapıyo tatlım ondan analŞılıyo yanİ benİm dİrek kİst 4cm 5 cm ebatlarında kİstler oluŞuyo
evet adetim düzene bindi kızlar..
normalleşti nihayet..
mayısın 13.de tahliller için doktor beye gidicem...
nerden biliyorsun diye allah allah daha belirtimi olurmuş hele günün bir geçsin ondan sonra bekle belirtileri hadi bakalım hayırlısı canım umarım ikimizde balıklar gibi hamiş oluruz:)) tostinin balıkları yine bizden önce bir posta dogurur gerçi :roflol:
canım dün dıktordaydım iltihap var dıye gıttım.. ve varmısta bır suru ılac verdı bebek.....
bısey yoktu demekkı bana bırsey soylemedı oyuzden emın konusuyorumm...
Kız tostİ anneannemİ oldun yoksa babannemİ oldun hee gÜnaydın canım
Tahmin ettim canım önemli diil sen sanırım bi doktorun yanında çalışıyodun dimi?hımm tamam sagol eftella dun ıcın ozur dılerım canım kızdrmısım bıraz sızlerı ama dedgım gıbı acıl cıkmam lazımdı bıde doktor da yanımdaydı cevap yazamadım sızlere...
nerden biliyorsun diye allah allah daha belirtimi olurmuş hele günün bir geçsin ondan sonra bekle belirtileri hadi bakalım hayırlısı canım umarım ikimizde balıklar gibi hamiş oluruz:)) tostinin balıkları yine bizden önce bir posta dogurur gerçi :roflol:
canım dün dıktordaydım iltihap var dıye gıttım.. ve varmısta bır suru ılac verdı bebek.....
bısey yoktu demekkı bana bırsey soylemedı oyuzden emın konusuyorumm...
anladım canım dogru olsaydı o kadar hap vermezdi heralde gerci sadece fitil verdiyse yinede olabilir demektir, sıkma canını olmadı diger aya canım
kız ne gülüyon delüüü zorlanıyoz işte naapalım büyümüyo nalçaklar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Tahmin ettim canım önemli diil sen sanırım bi doktorun yanında çalışıyodun dimi?
Ben öyle hatırlıyorum kızlara da ööle söyledim
Canım doktorda anlaŞılıyo zatİ adette geÇ oluyosun bİde aĞrı yapıyo
geçen geldiinde pek kimse yoktu istersen biras bahset kendinden bi problem yoktu sanırım sendeevet canım dıs hekımının yanında calısıyorum... sagol canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?