Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yumoşların büyüyüp gelişmesine yardımcı oluyo
Bizim gibi büyütmekte zorluk çekenler içün

hımm tamam sagol eftella dun ıcın ozur dılerım canım kızdrmısım bıraz sızlerı ama dedgım gıbı acıl cıkmam lazımdı bıde doktor da yanımdaydı cevap yazamadım sızlere...

gunumuz aynı valla canım benımde 29unda hayırlısı bakalım benım yok galıba ama hayırlısı
nerden biliyorsun diye allah allah daha belirtimi olurmuş hele günün bir geçsin ondan sonra bekle belirtileri hadi bakalım hayırlısı canım umarım ikimizde balıklar gibi hamiş oluruz:)) tostinin balıkları yine bizden önce bir posta dogurur gerçi :roflol:

kız asnilin degıl benım balık anne oldukaydirigubbakcemile3

bende balık oldum muhabbetin içinde ama olsun tostinin balıkları benimde balıkalrım sayılır:)

gunaydın eftella hosbulduk canım nasılsın...

Asnİl Çatlamayınca kİst yapıyo tatlım ondan analŞılıyo yanİ benİm dİrek kİst 4cm 5 cm ebatlarında kİstler oluŞuyo

ben pek anlamıyourm canım kist olunca normal adet oluyormusun yada kendiliginden geçiyormu , anlamak için doktoramı gitmek lazım ayyyyyyy çok soru sordum demi :)

evet adetim düzene bindi kızlar..
normalleşti nihayet..
mayısın 13.de tahliller için doktor beye gidicem...

hadi bakalım hayırlısı kız , artık sıra digerine geldi:)) tahlillerinde güzel çıkar umarım canım sitres yapma sen

hımm tamam sagol eftella dun ıcın ozur dılerım canım kızdrmısım bıraz sızlerı ama dedgım gıbı acıl cıkmam lazımdı bıde doktor da yanımdaydı cevap yazamadım sızlere...
Tahmin ettim canım önemli diil sen sanırım bi doktorun yanında çalışıyodun dimi?
Ben öyle hatırlıyorum kızlara da ööle söyledim

Canım doktorda anlaŞılıyo zatİ adette geÇ oluyosun bİde aĞrı yapıyo

anladım canım aydınlattıgın için sagol ,insan başına gelmeyincede bilmiyor tabi umarım birdaha kist falan olmaz sende canım

bu ay çatlayacak göreceksin canım , çatlatmak için bir kür falan varmı acaba

fatoşşş canım ben de uzun süre olmayınca ilk başlarkene ööle siyahımsı pıhtılar geliyo sonradan kırmızıya dönüyo normaldir muhtemelen
gözün aydın zaten dönmüş de kırmızıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…