Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bır haftadı esım ıl dısındaydı leptopu yanın da goturdu turksel vınn la beraber o yuzden aksamları falan da gıremıyordum neyse kı esım bu aksam gelıozemuszemus

geçen geldiinde pek kimse yoktu istersen biras bahset kendinden bi problem yoktu sanırım sende
1 senelik ewliydin diye hatırlıyorum yaş kaç meselaa?

evet canım bır yıllık evlıgım bır problem yok canım ama olmıuyo işte vaktı zamanı var demekkı... beklıyoruz bakalım sadece doktorum yumurtalarımın yavas gelıstıgını soylemıstı.. bu ıncr kürü ıse yarar mı kı acaba bunu ıcın...

denemekte fayda war canım denemeden bilemeyis serapta yaradı da büyütüp kiste çewirdi
çatlamayı beceremedi sanırım bu sefer de yumoşlar
öyle riskleri de war yane ama düşük ihtimal tabe herkeste aynı olcek die bişiy yok

herkeşe günaydın

tosti yavruları ayrı yere koycan bilion dimi anneleri sora yer onları
küçük siyah bi tek gözleri görünüodur şimdi onların ooooy ne güsel

kızlar size doyum olmaz biliyorum ama elimde değil iş başı yapsam iyi olur:)) öpüyorum hepinizi dostçakalın

anladım canım sagol bende bogurtlen kokunu denıyorum bu ay yumurta nın daha hızlı gelısıp catlamasına yardım cı oluyormus nette bırkac kısı duymustum bu sekılde hamıle kalan..

kızlar benim 13. günde 13 mm idi
doktor az gelişio dedi
bi tanecik yumurta vardı
ben incire bağlıom valaa
bu ay döllenmeye bilir dedi benimde ümidim yoktu yapın bence

bu arada tekrar kötüyüm bulantılarım başladı yine çok fenayım kızlar

herkeşe günaydın

tosti yavruları ayrı yere koycan bilion dimi anneleri sora yer onları
küçük siyah bi tek gözleri görünüodur şimdi onların ooooy ne güsel

gunaydın cıcek sende kızdrdıklarım arasındasın galıba afedersın canım acıl cıkmam gerekıodu nese bundan sonra daha dıkkat lı olrum..

ezgi dün sana kızanda bendim canım
açıklama yapmışsın saol
sana slm vermediğimizi söleyince sinir yaptım.
bence incir kürü dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…