- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.301
kızçeler ben gidiyom öptüm sizi yarın çok güzel haberler duyarız inş.allahım dua edenlerden arzı olsun ben malum kırmızı kartlıyım okuyamam hala geliyo meret gelsinde temizlensin içüm ay çıkar ayak ne yazdum
öptüm süzüüüüüüüüüüüüüüü
(adilemir)kardeşçazımmmmmmmm hoşgeldin aramıza tekrardan
:lepi::lepi::lepi::lepi:
ben gidiyim koçişimle evcilik oynayalım başka bişi yok zati:)))))))))
ahahahahha..
evett..
33 üm ama 13 yaş gıbı koşar..15 yas gıbı tutarım..
laelaelaelaelae
sanırım bunlar kompleks belırtılerı olüyoo..
takılıyomm bebemm kusura bakcek bışeyy yokkkaydirigubbakcemile2nohutum benım bbemm kusura bakma nasıl yazmısım bende bılmıom vallasırnaşık şey
hem net yavaş hem ben benimki açlıktan tabii gücüm yok mesainin bitmesine de az kaldı size bakıyorum öyle
kızçeler ben gidiyom öptüm sizi yarın çok güzel haberler duyarız inş.allahım dua edenlerden arzı olsun ben malum kırmızı kartlıyım okuyamam hala geliyo meret gelsinde temizlensin içüm ay çıkar ayak ne yazdum
öptüm süzüüüüüüüüüüüüüüü
öptüm süzüüüüüüüüüüüüüüü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3haa haaaa...
geceleri saymazsak baya bi inio yaşın...
heç bırsey demedı..
ama ben su an adetım galıba..23 gun az kanama..23 gun sonrası normalden fazla kanama oldu..suan adet ısem eger 8 gun çok azaldı..kurtaj sonrası nasıl oluyor bılmıyorum kı.oysa geçen yıl da olmustum ama unuttum
yumurtlama gunumu hesalamak ıstıyorum ben :roflol:
neysse listenin son halini aldım ben gidiyom mesai bitti herkes kendini iyi baksın yarın görüşürüz :Saruboceq: opuyorumnanaktan :a015:benım tanıdıgım bı hatun vardı 30 yaşlarında oda böleydı ama sen kabul edıyon komplex oldugunu hiç olmassa KARDEŞŞ
takılıyomm bebemm kusura bakcek bışeyy yokkkaydirigubbakcemile2
ayy canımm açıktın mıı.....nesee az sabır datlummmkaydirigubbakcemile5
neysse listenin son halini aldım ben gidiyom mesai bitti herkes kendini iyi baksın yarın görüşürüz :Saruboceq: opuyorumnanaktan :a015:
isoldem senınde mesayının bıtımıne az kaldı bebemmm:icecream:
selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 23:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASİN İ ŞERIF OKUYACAK KİŞİLER:Saruboceq:
NOHUTLU PILAV
ÇİÇEK8182
İSOLDE
EREN SEZEN
TUBA88
BALUM
OAYDINER22
_OZAY_
LONELINESS
EYLEM
MERVAM
DİRİM
YASEMIN66
PISON
ÖZNUR_nohutlu pılavın annesı:)
NURHAYAT_nohutlu pılavın yengesı:)
YARENCIK06
YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" Tez zamanda Hayırlısı ile saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
SEZEN: "saglıkla bu kez bebeginı kucagına almak istiyor":Saruboceq:
MIZMIZ: "kımın gönlünden ne koparsa bı dua istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş.":Saruboceq:
HAYRİYE:"bebeginin saglıkla dunyaya gelmesını istiyor":Saruboceq:
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLAY: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
ÖZGE: "saglıklı uzun ömürlü bir bebiş istiyor":Saruboceq:
ÖZLEM: "bebişinin saglıklı dogmasını ve bebiş dogmadan kıradan kurtulmak istiyor":Saruboceq:
MİHRİBAN: "saglıklı ve hayırlı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
ESRA: "doğal yoldan hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
EYLEM:"tez zaman da saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DİRİM: "dogal yollardan sorunsuz bır hamılelık hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bİr bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
ÖZNUR: "eşi için hidayet ve oglu için hayırlı bı gelecek istiyor":Saruboceq:
NURHAYAT."evlatlarının hayırlı olmasını ve eşi için hidayet istiyor":Saruboceq:
YAREN: "sağlıklı sorunsuz yolunda giden bi hamilelik istıyor" :Saruboceq:
adil emircim bu gece yasın okucaz gece 23:00 da bize katılmak istersen duanı ismini ve yasın okuyup okuyamıcanı yaz bbem senıde lıstaye eklıyım..
isoldem senınde mesayının bıtımıne az kaldı bebemmm:icecream:
ya ceylan sana bişey sorucamm yarın kan testi yaptırıcamda sen ilk yaptırdığında kaç hafatalıktı bide değeri kaç çıktııhoş geldınn...:CüvCüv:
vala aslında ben 5 dedimmi kaçarım ama eşimi bekliom canım yaaa onun işide 7 kadar sürüo..
üffff kendi evim olsaydı..
işte 5 dak. bilem beklemezdim..
ama hiç canım eve gitmek istemio işte....
7hafta 3 gunluk bebemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?