Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hadi git bitanem hayırlı akşamlar...
yarın görüşürüz inşallah...

ahahahahha..
evett..
33 üm ama 13 yaş gıbı koşar..15 yas gıbı tutarım..
laelaelaelaelae
sanırım bunlar kompleks belırtılerı olüyoo..

benım tanıdıgım bı hatun vardı 30 yaşlarında oda böleydı ama sen kabul edıyon komplex oldugunu hiç olmassa KARDEŞŞ
nohutum benım bbemm kusura bakma nasıl yazmısım bende bılmıom vallasırnaşık şey
takılıyomm bebemm kusura bakcek bışeyy yokkkaydirigubbakcemile2
hem net yavaş hem ben benimki açlıktan tabii gücüm yok mesainin bitmesine de az kaldı size bakıyorum öyle

ayy canımm açıktın mıı.....nesee az sabır datlummmkaydirigubbakcemile5

delikafadulden
hoşçakal..kendıne ıyı bak..
olumunekankayizsmile

ahh canımm sizde bizim gibisiniz tabbii anca evcılık oynarsınız:gitme::gitme: hadı yarın güsel haberlerle bulusalım inşallah bebemm..gece dualarda adını ancamm belkım kulagın çınlarr kısss

haa haaaa...
geceleri saymazsak baya bi inio yaşın...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hmm benım dr da bir ay yeter demişti bizde daha fazla baklamadık zaten ama bebiş 3 ay sonra oldu sıpa nolcek ıllede ugraştırcak biziialsanaalsanasmile

neysse listenin son halini aldım ben gidiyom mesai bitti herkes kendini iyi baksın yarın görüşürüz :Saruboceq: opuyorumnanaktan :a015:

adil emircim bu gece yasın okucaz gece 23:00 da bize katılmak istersen duanı ismini ve yasın okuyup okuyamıcanı yaz bbem senıde lıstaye eklıyım..

dualarda buluşalım dostlar...:Saruboceq::Saruboceq:

herkes ısyerınde sanırsam..ben evdeyım..netım çok ağır ve çook ugrastırıyro..tekrar gorusmek uzere..aufwiedersehen..

adil emircim bu gece yasın okucaz gece 23:00 da bize katılmak istersen duanı ismini ve yasın okuyup okuyamıcanı yaz bbem senıde lıstaye eklıyım..

sevdıklerımın saglıklı olmasını ve saglıklı bır bebiş isterım
daha ne isteyım
ama ben okuyamam cancan

vala aslında ben 5 dedimmi kaçarım ama eşimi bekliom canım yaaa onun işide 7 kadar sürüo..
üffff kendi evim olsaydı..
işte 5 dak. bilem beklemezdim..
ama hiç canım eve gitmek istemio işte....

canım yaw boşver kırasını yerdıkten sonra heryer senın..ılerde senınde evın olur...
gıt evıne dınlen cancan ya..
surunme işyerınde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…