Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sevdıklerımın saglıklı olmasını ve saglıklı bır bebiş isterım
daha ne isteyım
ama ben okuyamam cancan

tmm bebemm eklıyom duanıı

vala aslında ben 5 dedimmi kaçarım ama eşimi bekliom canım yaaa onun işide 7 kadar sürüo..
üffff kendi evim olsaydı..
işte 5 dak. bilem beklemezdim..
ama hiç canım eve gitmek istemio işte....

nasıl kendı evımde olsam kıss nerde kalıyon kı sennn....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım yaw boşver kırasını yerdıkten sonra heryer senın..ılerde senınde evın olur...
gıt evıne dınlen cancan ya..
surunme işyerınde..

yook benimki ölee deeeell.ahh keşke kira olsaydı onada razıyım..
tabi inşşallah kendi evimde olur ama ilerde o...
ben kaynanayla oturuomda ondan şeettim...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya ceylan sana bişey sorucamm yarın kan testi yaptırıcamda sen ilk yaptırdığında kaç hafatalıktı bide değeri kaç çıktıı
ben ik gun gunum geçtıkden sonra yaptırdım 71 çıktı geç döllenme olmuş meger iki gun sonr 384 çıktı....ama dr kaç haftalık olduguna daır bılgı vermedı o zaman

maşallah kuzuşum uce rabbım saglıkla dunyaya getırmeyı nasıp etsın

aminn canımm aminnn çok sagolasınn rabbım tum isteyenlere versın kucaklarını boş bırakmasın ınşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

yook benimki ölee deeeell.ahh keşke kira olsaydı onada razıyım..
tabi inşşallah kendi evimde olur ama ilerde o...
ben kaynanayla oturuomda ondan şeettim...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah tatlım ya oyle desene..nerden bılım ben..haklısın kardes vallah...inşallah kıraya çıkarsın barı ne dıyım..kayınvalde ışin içine gırınce ısler çorbaya doner..her kayınvalde için degıl tabi..

bende sdc kaynana yokki...
kayınbaba artıı kayın vaarrr..
az kaldı şunun şurasında 2 ayım kaldı kendi evime geçmeme die sabrediorum..
valla hep onlar beni strese sokuo zaten..
allah bilir onların yüzünden olmuo beeebeemm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…