Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar merhaba
çok ara verdim biliyorum yasin okuma listesinden adım bile silinmiş çok üzüldüm. ben her ne kadar işlerimin yoğunluğundan uğrayamasamda yasin okuyup sizler için dua ediyorum. yani hep aklımdasınız.

ahhh allahım teyzesi kurban olsun o fasulyeye gözünüz aydın canım çokkk ama çok sevindim..evet çok büyük şans gerçekten nette yazıyodu okumuşumm..rabbim tüm bekleyenlere yaşatsın..çok sağol canım arkadaşımm biz yarın 2 de gidicez gelince hemen yazarım size ama peşin söyliyim kötü bişey olursa kimsenin uykuları kaçmıycak ve harab olmıycak..ama yaşıyosa bebeşim herkes kalkıp bi göbecik atıcak bizim için...

h.g canımm üzülme yeniden ekler şimdi nohut bende giremedim 15 gün kadar ama okudum benide silmiş bilse okudugumuzu silmezdi şimdi gelince yeniden ekler merak etme tatlımm

cnm eklerım senı lısteye girmeyen çok arkadaş var sıldık bizde listeden ama madem okuyorumıyorsun eklerım yıne tatlım..üzülme sakınn

CNM DUANIDA SÖYLE EKLEYEYIM
KIZLAR HOŞ GELDINIZ ÇİÇEK DR GİTMİŞ MAŞŞALLAH FASULYEYE....BAŞIM ÇOK AGIRIYO DETAYLI CEVAP YAZAMIYORUM KUSURA BAKMAYINkafamçokkarıştı

Ay canım yarında ÖbÜrgÜnde ÇalıŞıcam hatta mesaı yapıyoz en erken 8 de Çkıyorum pofff eŞımde ÇalıŞıyo tatıl nedır bılmıyoz bız

h.g canımm üzülme yeniden ekler şimdi nohut bende giremedim 15 gün kadar ama okudum benide silmiş bilse okudugumuzu silmezdi şimdi gelince yeniden ekler merak etme tatlımm

cnm eklerım senı lısteye girmeyen çok arkadaş var sıldık bizde listeden ama madem okuyorumıyorsun eklerım yıne tatlım..üzülme sakınn

sağolun kızlar okuyorum okumaya da devam... sizler iyisiniz değil mi bi problem yoktur umarım.

Yarın tatıl olanlar ohhhhhhhh bakın keyfınıze ınŞ.eŞlerınızde ÇalıŞmaz gezıp dozarsınız bızım ıÇınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…