- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.561
Eylem İÇİmde hİÇ kÖtÜ hİs yok canım İnŞ.gÜzel sonuÇ alıcaksın
Lennnnnnnnn hayalet gıbı dolaŞıyon ortalıkta geneee
sağol canım hemen de eklemiş bak. duam; Rabbim sağlıklı ve ömürlü bir bebek nasip etsin.
AYY İNAN GERÇEK HAYATTA DA ÖYLEYIM ŞUAN SERABIM YAA..OFF BIKTIM BU EVIN BITMEYEN TADİLATLARINDAN....terk edesım var bu diyarııııııııı
çoktandır yoktun canıım iyisindir umarımm duaların kabul oldun inşallahh..üzülme ben eski listeyle dua etmişim zati senin adın neydii
o senin güzel kalbinden be kuşum ama napalım bu belirsizlikte kötüymüş..hayırlısıyla atlatsam mucize olucak..sende kistlerinden kurtuldunya hayırlısı belkim benim düzelir sen kardeş yaparsın hayat bayram olur nede güzel olurrrr
AYY İNAN GERÇEK HAYATTA DA ÖYLEYIM ŞUAN SERABIM YAA..OFF BIKTIM BU EVIN BITMEYEN TADİLATLARINDAN....terk edesım var bu diyarııııııııı
EYLEMCIM BUGUN BEN YEMEK YAPAMIYCAM CNM PARKELER DEĞİŞTİ BENDE BİTTİM..DOLYISIYLA SUÇLU OLAN KACAMA YEMEK FALAN YOK
sakın kendini yorma ceylanım olsun bebiş gelcek ya ona hazırlık say napalım dünya işi biter nolcak sen yorulmada
ozaman sende benim gibi bi ceza bul kuzummm balık yiyin olmazmıı
SENIDEMI SILMIŞIM AH BANA:mymeka:
KSURA BAKMAYIN VALLA KIZLAR YAA
ismim Özge . senin hayırdır bir sıkıntı mı var neden tedirginsin?
valla balıkla yırtamaz bu işin içinden ..... mahfedicm akşam bi gelsım çok sinirliyim ona karşı şuan:mymeka:
selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
DÜZENLI OKUMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN SİLİNMİŞTİR BİLGİNİZE...
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 22:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASİN İ ŞERIF OKUYACAK KİŞİLER:Saruboceq:
NOHUTLU PILAV
ÇİÇEK8182
İSOLDE
TUBA88
EYLEM
DİRİM
YASEMIN66
PISON
ÖZNUR_
S&U
DİLAYY
MİRAGE1983
EMOS8935
ELFELLA
GÜLDEŞEKER
ASNIL
OAYDINER22
YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını saglıklı bır şekilde kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" bebeğini saglıkla kucagına almak istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş ailesi için de hidayet istiyor.":Saruboceq:
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLAY: " bebegını aklı bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almak ıstıyor annesı için acil şifa istiyor ":Saruboceq:
MİHRİBAN: "saglıklı ve hayırlı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
EYLEM:"bebegini sağlıkl kucagına almak istiyor":Saruboceq:
DİRİM: "dogal yollardan sorunsuz bır hamılelık hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bİr bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
ÖZNUR: "eşi için hidayet ve oglu için hayırlı bı gelecek istiyor":Saruboceq:
S&U: "Tez zaman da saglıklı bır bebiş ve bu süreçde sabır ve dayanma gücü istiyor":Saruboceq:
ELİF: "hamiş kalıp hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLEK:" Allah'tan doğal yollarla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir evlat istiyor":Saruboceq:
ASNİL: "saglıkla gelecek hayırlı bır evlat istiyor" :Saruboceq:
OAYDINER:"Rabbim,den sağlıklı ve ömürlü bir bebek nasip etmesini istiyor":Saruboceq:
GÜLDEŞEKER:" hayırlı sağlıklı bi bebiş istiyor":Saruboceq:
ahh kuzum kalp atışları yavaş ve gelişimi yavaş bi ara hiç duyamadık p.tesi gene yavaştı ve küçüktü bebişim cuma belli olur dedi bakalım yarın nolcakk öyle işte..bir mucize bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?