Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Eylem İÇİmde hİÇ kÖtÜ hİs yok canım İnŞ.gÜzel sonuÇ alıcaksın

o senin güzel kalbinden be kuşum ama napalım bu belirsizlikte kötüymüş..hayırlısıyla atlatsam mucize olucak..sende kistlerinden kurtuldunya hayırlısı belkim benim düzelir sen kardeş yaparsın hayat bayram olur nede güzel olurrrr

ACABA ALLAHIM BANADA MUCİZE YAŞATACAKMI TAKDİR ONUN ARTIK CANIM AMA SENİN MUCİZENİ ALLAHIM SANA BAĞIŞLASIN CANIM

AYY İNAN GERÇEK HAYATTA DA ÖYLEYIM ŞUAN SERABIM YAA..OFF BIKTIM BU EVIN BITMEYEN TADİLATLARINDAN....terk edesım var bu diyarııııııııı

ARAMIZA HOŞGELDİN TATLIM POFFFFFFFFF DARAL GELDİ BU EV DAĞINIK ORASI ZATİ MALUMM AYYYYYYYY BAK GENE STRES YAPTIM klava:

sakın kendini yorma ceylanım olsun bebiş gelcek ya ona hazırlık say napalım dünya işi biter nolcak sen yorulmada

yok eylmım ya dünya işi bitmiyo valla..yap yap dur..nankör iş
valla çok da yordum kendımı napım her tarafı tlan ettıler görümcemde yardım ettı gerçi ama ev sahibi olunca her işin üstünden bi kez daha geçmeyince olmuyo yarın vınn anneme kaçıyorumm gıcık görümcem gelıcek yüzünü bile göresim yok o kadar yorgunum yani..offff bitmeyen çilem yaa 1 yıllık evlıyım aynı odanın parkesını bu üçüncü yaptırmamız ınanırmısınız..bu son olur ınşallah.alay konusu olduk artıkalsanaalsanasmile

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaa kızlarr benim göğüslerde kaç gündür bi sızlama varr anlatamam yaa daha adetimede 10 gün var yanimm bu ne demek şimdik çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…