Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aramızda küsmek olmaz canım daha bakmadım bende oraya birazdan orayada bakıcam bende , darılmak diyelim biz buna eee insan sevdigine darılırmış demi ama oda birkaç gün sen ugramayınca merak etimiş ondan canım yoksa biliyorsun ne kadar çok sevildigini:1hug:

asnil yapmadığım şey kalmadı
ama genelde akşma kötü oluom
düzelmişti panikliodum ya
gene başladı
çok şikayet ediom ama kusunca bi tuhaf oluom
hiç neşem kalmadı sünük sünük oldum vala

asnil dün bebeşi gördük biliomusun
büyümüş maşallah
bide dha fasulye kadar ama elleri ayakları oynarken yakaladık valla
çok şaşırdık
bunu bu haftada görmek şansmış
darısı sizlere bu mübarek günde allahım devamını getirsin
korkuom kız durmasın kalbi çok güzeldiii

saolsunlar bende hepsini seviorum.yaseminde gelseydi

kıyamam sana canım , sen dene yinede yattıgın yerden kalkmadan önce tuzlu çucuklardan bir iki tane ye canım ondan sonra bir on dakka bekle sonra kalk ayaga mesela , haşlanmış patateste tuzla yenince iyi geliyormuş

çok su içme şimdi mideni iyice bulandırır yaglıda yeme ve çok şekerli şeylerde yeme miden iyice kötü olur canım

ohhh ne güzel yirim o fasulyeyi bennn yirimmm maşallahhh
bişey olmıcak canımcım kötü düşünme allahın izniyle kucağınada alacaksınn

hoşbulduk canımcım

gözlerim doldu kız valla çok sevindim bizde görcez bu gunleri biliyorum :))) iyi düşünmek lazım demi canım , sende korkma birde bakmışsınki bir dahaki sefere cinsiyetinide ögrenmişsin ne güzel olurdu

ıyyyyyy kıyamam ben ona canım benim ne heyecanlanmışsındır sen şimdi

ewet öğlen yemeğim patatess haşlama azcıkda yoğurt.dün bunları yedim

ama varya akşam ayıptır sölemesi çıkarırken patates bi zorladı bütün organlarım yerinden oynadı vala :umursamaz:

kuruyemişte yiyorum sankim oda iyi gelio tuzlu ya

kızlar işyerinde süt molası geldi şimdi hep aynı saatte içiyoruz kızlarla , 15 dakkaya gelirim kızmayın tamamı canlar

canım tuzlu şeyler iyi gelir bulantıya unutma , yaglı yeme olurmu yaglu yemiş fazla yeme, birde günde birkaç tane kayısı kurusu ye oda bagırsaklarını rahatlatır canım , kivide ekşi iyi gelir mesela sana

geliyorum ben az sonra bekle beni anacımmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…