Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:1hug:

eyleeemm hoşgeldin canım

hoşbulduk canımmm geçmişi okuyodum geçmiş olsun datluuuum iyi bak kendine ben 2 de gitçem az kaldı içim pır pır heyecandan bayılcam sanki.. annem habire bişeyler yediriyo halaaa böylee..çiçekiim sanada geçmiş olsun kuzu dr bana dramamine diye bi ilaç önerdi ama onuda 1 haftadan fazla kullanma dedi nitekim benim geçti olsun idare et kuşum biraz bebişin sağolsun..

eylem bitanem allah yardımcın olsun
bize hemen haber vermeye çalış lütfen
inşallah çifte bayram olur

bulantılar içinde ilaç kullanmayı önermiolar ama daha da kötü olursa bakacaz artıkım

ben kaçıyorum kızlar kociş evde bugün pc için gözümün içine bakıyo annemde var bişey diyemiyo garibim vereyim barii...ben gelince durumu yazarım yada fatoşu falan ararım..allaha emanet olun öpüyorum sizii

eylemcim iyi haberlerle geleceksin allahın izniyle endişe etme iyi düşün ki iyi olsun canımm
ben kaçıyom kuzularr biraz temizlik yapamm çok tembelim bu günlerde bi uyuşukluk var üzerimde hadi öptüm sizleri çoookk

merhaba canım nasılsın , nasıl oldum bende geçmişi okuyamadım şimdi senin son durumun nedir canım , heyecandan bayılcam demişsin ama anlayamadım ben bebegin durumu ne canım , istemeden yanlış birşey sorduysamda şimdiden özür dilerim kusuruma bakma olurmu çok fazla giremedigimden takip edemiyorum canım

kızlar bende çıkıorum biras uyucam yine glirim

git uyu biraz dinlen canım , ne sütü işyerinde diye sormuşsun cevaplayayım canım , şimdi işyerinde masa arkadaşlarımla birlikte bir karar vermiştik biz hergün bir bardak süt içiyoruz saat 10 ile 11 arasında işte , hafifte içine türk kahvesi atıyoruz ısıtıyoruz banada iyi oluyor kalsiyum almam gerekiyor bebek düşünüyoruz demi ama:) sende dedigim gibi tuzlu kraker ye yataktan kalkmadan önce canım

selam kızlarrr..
dün çok kötü bi gündü yaa temizlik gerginlik falan o kadar kötü oldum kı erken çıkmak zorunda kaldım..kusura bakmayın...
dün akşam annemler geldı evı falan temızledık dip köşe sonra annemlerle onlara geçtik çünkü çok kötüydüm...patık özellıkle sana sormak istedigim bişey var..benim gögsüde va kalçalarımda çizgi çizgi morartılar var ve bu durum benı çok tedirgin etti ya
acaba çatlak mı oluşuyor yoksa başka bi sebebten mi sende varmı böyle birşey?

asnilcim albümlere baktım az önce resmini gördüm cok tatlısınız senle eşin allah mutlulugunu daim etsin bebiş varmıydı canım

Bu gün ne yesek?

Dana Eti Yeme, Deli Dana ...

Tavuk eti yeme . Kus Gribi

Yumurta Yeme, Salmonella Var (zehirlenmeye neden olan bir bakteri)

Balık Yeme, Sularda Zehirli Atıklar var ...

Sebze, meyve Yeme, Hormonlu

Ne Yesek Ne Yesek!!!!!!!!!!!!!

Çikolataaaaaaaa!!!!!!!!

Unutma
"tatli ve cikolota kendini mutlu hissetmenide saglar"

Bunu 2 kişiye gönderirsen 2 kilo zayıflarsın

10 kişiye gönderirsen 10 kilo zayıflarsın

Eğer silersen ya da değişiklik yaparsan 15 kilo alırsın

Karar size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…