Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşgeldinnn ohhh iyi iyi olmaz bidaha inşşş ilaçta fayda ederrr endişelenicek bişi yok demekki
doktor dün paniğimi hissetmiş olsa gerek çok olumlu konuştu canım ondan rahatladım biras
test değerinden hesaplamalar yaptı ctesi tekrar çağırdı keseyi görmek için
şimdi de ctesini iple çekiyorum maraton başladı yani

elıf lekelenmenmı oldu canım sakın yorma kendını bak benımde 2 hafta once oldu ara ara hala devam edıyo sureklı bacaklarımı uzatıp yatıyorum sadece lavoba ıhtıyacımı goruyorum ama benım doktorum cıddı anlamda dusuk tehlıkesı yasadıgımı soledı bakalım yarın kalp atısları ıcın gıdıcez inş. duyarız cok korkuyorum

duyarsin allahin izniyle ya.
günde en az 2 kiwi yiyin kizlar gözünüzü seweyim
çok kişiden duydum düşük tehlikesini kaldiriomuş die

benimki henüz tehlike demek için erken olduğunu söyledi canım ama benim lekelenme çok açık
ben nerdeyse akıntılarıma büyüteçle fln bakıcam korkudan biras da benim evhamım sanırım
haftasonu hep yattım zaten dün biraz yoruldum tahlildi doktordu sonra ewe gittim yattım yine iyi geldi
bugün de dükkana geldim oturuyorum iş fln yapmiicam uzattım ayaklarımı rahat koltuğumda oturuyorum boş boş

hadi bakalımmm ctesi gününde görücen sonra kalp atışı için gün sayıcannnn hem zor hem güzel günler seni beklıyooo bende bgn öğlen gidicemmm dr yee dün kalabalıkmıydı çok

10+2 bugün itibariyle

çok şiştim ama şmdiden.
20yi kesin dewircemde
üstünü bilemiorum .
çok mutsuzum.

sacmalama ole kompleks yapma kendıne dusun sadece ve sadece bebegın ıcın butun hepsı kılo vermek senın elınde sakın kendıne bole seyler ıcın sıkıntı yapma bak ben 3 haftadır yatıyorum onu kaybetmektense razıyım kılo almayada yatmayada napım sokak yuzunu unnuttum ıyıce bunalım oldum

dilaycım inşallah duyarsın kalp atışlarını canım rahat olmaya çalış
doktor stres yapma bişey olmasa bile kendi kendine risk yaparsın moralini yüksek tut dedi
bu arada annen nasıl oldu canım çok geçmiş olsun

hadi bakalımmm ctesi gününde görücen sonra kalp atışı için gün sayıcannnn hem zor hem güzel günler seni beklıyooo bende bgn öğlen gidicemmm dr yee dün kalabalıkmıydı çok
yok yaa içerdse bi hasta wardı sadece onun çıkmasını bekledik 15 dk kadar
biz beklerken bi hasta daha geldi önce bizi aldı tabi çabucak bitti işimiz

duyarsin allahin izniyle ya.
günde en az 2 kiwi yiyin kizlar gözünüzü seweyim
çok kişiden duydum düşük tehlikesini kaldiriomuş die

yıyorum canım ben bende duymusutum

aman canım yorma kendını

dilaya katılıyorum bencede çok takma canım herşeyden önemlisi bebek doğurunca emzirirken veriliyomuş zaten
sonrasında da biras rejimle gider

ya fairylikee cnm sen neden bu kadr takıosunki kiloyu sonuçta anne olucaksın mankenlikk kursuna falan gitmiyceksinkiii tamam dikkatli olmak gerekir amaa sonuçta bebbeğin ii olması için kilo alsan ne olurr bakk diğer arkdşlarr hiç kalkmadan yatıyolarrr yeterki bebişlerine bişi olmasınnn diee ne kilo nede başka bişi düşünmüyolarr bence böle düşün ve şu kilo takıntını at kafandan

sukurler olsun annem ii canım ama sanırım ben evde kapalı kalmaktanda sıkıldım sanırım artık yatmaktan oturmaktan butun vucudum agrıyo bıde sınırlerım bozuldu ıyıce bak bak duvar ayy allahım bı an once su rıskı atlatsam baska bısey ıstemıyorum

benim bel fitiğim war 2 tane hemde.korkum ondan.
yoksa kolay kilo weririm ben yüzüyorum çünkü wakit buldukça
ama çok endişeleniorum şu fitik yüzünden benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…