- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.361
sukurler olsun annem ii canım ama sanırım ben evde kapalı kalmaktanda sıkıldım sanırım artık yatmaktan oturmaktan butun vucudum agrıyo bıde sınırlerım bozuldu ıyıce bak bak duvar ayy allahım bı an once su rıskı atlatsam baska bısey ıstemıyorum
dilayy oda geçicekk cnm şu riskli zamanıı atlatın daa sonra bol bol gezersinn yeterki bebeğin iyi olsun annesii sen hep pozitif düşünn
patıkım bısey sorucam sen kalp atıslarını ne zman duydun bıde kac mm dı 8-9 haftalıkken hatırlıyomusun ultrason kagıdında yazıyodur gercı
Patİk sen nasılsın canım
ole yapmaya calısıyorum canım hep olumlu dusunmeye calısıyorum razıyım yaymaya valla yeterkı ii olsun oo kıyamam ben ona aklım cıkıyo ona bısey olcak dıye aman bebısım ii olsunda ben yatmaya razıyım canım
anlıyorum canım 2gün yattım daha bende sıkıldım ama yapçak bişiy yok dediin gibi bebişler ii olsun yeterkisukurler olsun annem ii canım ama sanırım ben evde kapalı kalmaktanda sıkıldım sanırım artık yatmaktan oturmaktan butun vucudum agrıyo bıde sınırlerım bozuldu ıyıce bak bak duvar ayy allahım bı an once su rıskı atlatsam baska bısey ıstemıyorum
dilaycığım 5 haftalıkkken keseyi görmüşükk 7 haftalığa yakınkende kalp atışını duymuşukk 0,75 cnm yazıyo cnm
bana da o tarz bişiy dedi son gittiimde eşimde dedi artık yok ööle ağlamak üzülmekvalla benim doktor öle diyooo stress yasakk hep iyi düşüncezzz risk yoksada kendimiz atıyomuşuk bebeklerii riskee çok ince düşünmıycen dio bana
kızlar günaydınnnn..
dün kaynana hasta diye ev erken gittim..
bende hastalandım.
gece çok fenaydımm..
şimdide doktordan geliorum..
sinüzit varmış,solunum yolu tıkanıklığı varmış..
varmış allah varmış yanii...
bissüürü ilaç verdi doktor bey amca....
ewet canım kaynanamdan önce gelmelerine sewiniyorum ew biraz temizlenir en azındanelif yarınmı gelıyolarrr ne güzell çok sevindimm adına iii olmşşş
bende tam 5 haftalıkken keseyı gordumıkı hafta oncede lekelenmem gecmeyınce tekrar gıttıgımde 6+3 tu ama bakmadı kalp atıslarına 2 hafta sonra gel dedı yarın gıtcem ıste bı problem olsa solerdı dımı ozman yaa
kızlar günaydınnnn..
bende hastalandım.
gece çok fenaydımm..
ewet canım kaynanamdan önce gelmelerine sewiniyorum ew biraz temizlenir en azından
gerçi kaynanamı da aramam gerekebilir annenler gelirse haber wer bende geliim diyodu
kızlar günaydınnnn..
bende hastalandım.
gece çok fenaydımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?