- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.441
çook sağol canım benim darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yaşasınnnn
ne kadarlıkmıs elıf
tam kaç haftalıksın kuşum
gunaydın arkadaşlarrrr....ben çok uykucu oldum yaa uyanamıyorum...
gecede yatamıyorummmm:1closedeyes:
tam adamını buldun canım kaydirigubbakcemile3özel arabayla sakin sakinn gidersen çok gerekli yerlereee gereksizlere gitme valla kaynananda baksın dalgasınaa kendi gitsin
hooşgeldin ceylanımgunaydın arkadaşlarrrr....ben çok uykucu oldum yaa uyanamıyorum...
gecede yatamıyorummmm:1closedeyes:
benimde oluyodu arada ama bikaç zamandir yok midemde bişi
kilo konusunu hiç sorma canım ya kaydirigubbakcemile3
aldi başini gidio 5-6 kilo aldim saniyorum
kat et abur cubur yeme bundan sonra daha hızlı kılo alırız adiemir hoşgeldin bacım nasılsın
maşallah kız sende ne çok gezmişin kaydirigubbakcemile3ben kaçtim...öptüm hepinızı...
alt komsuyla tanısmaya gıdıyorum...
boluluymus...bende boluda yasadım 15 yıl...
belkı ortak bırseyler buluruz konusacak...aynı memleketı soluduk nede olsa 15 yıll..
ben kaçtim...öptüm hepinızı...
alt komsuyla tanısmaya gıdıyorum...
boluluymus...bende boluda yasadım 15 yıl...
belkı ortak bırseyler buluruz konusacak...aynı memleketı soluduk nede olsa 15 yıll..
evet cnm renklı ultrasona giricem ılk defa hayırlısıyla....çok sabırsızım randevuyu şimdiden aldım perşembe 11 dee sempatiksalakcinniceylanım cinsiyetine mi bakıcanız sizde
uykucu ceylanım hoşgeldın
ben dr ye gider kızlar hade kalın sağlıcakla dua edinde göstersin kendinii
birsenim inşallah gösterir kendini de bende bakarım yiğenime kaydirigubbakcemile3ben dr ye gider kızlar hade kalın sağlıcakla dua edinde göstersin kendinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?