Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben çarşamba perşembe giremeyebilirim
annemle kayınvaldem bende olucak demiştim ya
onları şimdi ewde yalnız bırakmak olmas dükkana gelmem bikaç gün
hepinizi çok öptüm görüşürüüüsss

ya kızlar siz bişey sorucam ,ben 1 aylık hamileyim cilt çatlakları için kakao yağı,buğday yağı badem yağı kullanmak istiyorum,ama bi zararı varmıdır acaba ...bilgisi olan varsa teşekkür ederim....

ya kızlar siz bişey sorucam ,ben 1 aylık hamileyim cilt çatlakları için kakao yağı,buğday yağı badem yağı kullanmak istiyorum,ama bi zararı varmıdır acaba ...bilgisi olan varsa teşekkür ederim....

bi yan etkısı olmadıgını bılıyorum cnm..özellıkle kakao yagını tercıh edıyorlar.....

GELİP DE SORDUGUN SORUNUN CEABINI OKUMASSAN BENI ÇOK SİNİRLENDİRMİŞ OLACASIN SÖYLEYEYIM ŞİMDİDEN ARKADAŞIMboshayallersmile

badem yağı yerine susam yağı önerdiler bana kakao yağı ile ikisini karıştır dedi aktarr hatta aldımda yapmadım daha çok haylazım çok

sinirlenmene gerek yok arkadaşım..cevabını okudum teşekkür ederim...:sinifsinif:

sinirlenmene gerek yok arkadaşım..cevabını okudum teşekkür ederim...:sinifsinif:

topıc e gelip soruyu sorup kçanlar oluyo yazdıgımız cevabı okuma tenezzülünde bile bulunmuyorlar bu durum da benı sınırendırıyor..neyseki sizin geri dönüşümünüz varmış....
rica ederimvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…